4 moduri de a vă îngriji sănătatea în această toamnă

Alergii, oboseală, rutine de exerciții; este un moment minunat pentru a începe să gândiți înainte și să vă pregătiți corpul pentru a face față afecțiunilor de vreme rece care ar putea să ne îndrepte în curând.


Pe măsură ce ne îndreptăm spre toamnă, ar putea fi o idee bună să vă revizuiți rutina de sănătate pe vreme rece – la urma urmei, a trecut peste un an de când ați avut șansa de a practica. Am alcătuit o listă rapidă cu cinci moduri cheie de a vă menține sănătatea și bunăstarea în această lună – multe dintre acestea garantând o toamnă mai plăcută pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.


Alergiile dispar
Pentru unii, alergenii ne pot face viața nenorocită. Mucegaiul, praful și polenul căzut sunt toți vinovații schimbării de anotimp și respirații șuierătoare. Cel mai bun mod de a aborda alergiile este să vă adresați medicului dumneavoastră și să vă testați. Cu cât sunt mai clare declanșatoarele care vă afectează cel mai mult, cu atât va fi mai ușor să le evitați și să le abordați mai adecvat.


Există, de asemenea, noi modalități de tratare a alergiilor sezoniere. Acupunctura, de exemplu, a apărut ca o soluție pentru ceea ce te suferă în această toamnă. Organizația Mondială a Sănătății consideră că acupunctura poate oferi beneficii celor care suferă de sinuzită acută, rinită acută, frig, amigdalită acută și bronșită acută. 


Fitness de vreme rece
Pe măsură ce zilele devin mai scurte și nopțile mai lungi, motivația de a ține pasul cu rutina dvs. de fitness de vară poate scădea semnificativ. Exercițiul fizic mai devreme este o modalitate de a vă lupta cu oboseala schimbării anotimpului. Intrarea într-o rutină timpurie de antrenament vă va garanta că veți fi la curent cu regimul de sănătate și, de asemenea, vă va elibera pentru mai multe perioade de nefuncționare după-amiază pentru a vă relaxa și relaxa.


O altă modalitate excelentă de a continua mișcarea pe măsură ce se răcorește este folosirea treburilor casnice, cum ar fi grădinăritul, greblarea frunzelor, curățarea dulapurilor și împachetarea echipamentului de vară. Includerea acestor locuri de muncă în activitățile de zi cu zi vă va ține în mișcare toată toamna.


Stai cu ochii pe soare
Chiar dacă se simte că soarele a dispărut, să nu mai fie văzut niciodată, asta nu înseamnă că efectele dăunătoare pentru pielea ta nu sunt încă acolo. Indiferent dacă vă îndreptați spre parc să vă plimbați cu câinele sau vă întâlniți cu prietenii la o cafea sau intenționați să faceți exerciții ușoare în weekend, amintiți-vă să purtați întotdeauna un tricou din bumbac, să purtați o pălărie sau șapcă și să folosiți pe o cremă de protecție solară. pentru a vă proteja pielea de îmbătrânirea prematură și chiar de cancerul de piele. 

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *