A murit o actriță indiană! A jucat în cele mai cunoscute filme

Actrița veterană Surekha Sikri a decedat la vârsta de 75 de ani, în urma unui stop cardiac.

Femeia era cunoscut pentru filme precum Badhaai Ho și emisiuni TV precum Balika Vadhu.

A reușit să-și facă o carieră de mare succes și a fost apreciată pentru talentul său.

A murit Surekha Sikri
Celebra actriță indiană Surekha Sikri a murit la 75 de ani, în urma unui stop cardiac.

Femeia avea probleme grave de ani buni, suferind două accidente vasculare cerebrale în ultimii patru ani.

Din cauza complicațiilor s-a retras și din lumina reflectoarelor și stătea mai mult prin spitale. În anul 2018 a suferit unul dintre cele mai grave accidente. În timpul accidentului vascular, a căzut în baie și s-a lovit la cap. A petrecut mult timp la recuperări și medicii îi spuneau că se va simți mai bine, dar organismul ei era tot mai slăbit.

„Am avut un accident vascular cerebral în urmă cu zece luni și de atunci mă recuperez. Am căzut și m-am lovit cu capul în baie în timp ce trăgeam în Mahabaleshwar. Nu am putut lucra din cauza bolii mele. Medicii spun că voi fi bine în curând ”, spusese Surekha după accidentul său cerebral din 2018.

Ea a jucat într-o mulțime de filme cunoscute, emisiuni TV, precum și multe alte producții de teatru hindi. A fost admirată și avea mulți fani, care o iubeau pentru felul ei de a fi, dar și pentru talentul și dăruirea pentru meseria ei. Colegii de breaslă o plâng și regret că a murit una dintre muzele lor.

Neena Gupta, care a jucat împreună cu Sikri, a explicat că regretata actriță era unul din eroii ei și că mereu și-a dorit să devină la fel de bună ca ea.

„Îmi amintesc că mă furișam să o văd jucând atunci când eram studentă la Școala Națională de Dramă. Mă gândeam că vreau să devin precum ea”, a spus actrița Neena Gupta.

Producătorul de film Shyam Benegal a spus despre Surekha Sikri că a fost una dintre cele mai bune actrițe, care a avut roluri simpatice, care i se potriveau perfect.

Sikri a câștigat trei premii naționale de film între 1988 și 2018 și a jucat timp de opt ani în producția indiană de mare succees „Balika Vadhu”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *