A petrecut o noapte cu un străin. Dupa cateva luni aceasta tanara a simtit ceva intre picioare. Cand s-a uitat sa vada ce se intampla, a ramas șocată

Emma Crofts-Wilson, (19 ani), este o tânără din Noua Zeelandă care s-a trezit într-o seară că are dureri de spate și abdominale, neînțelegând de ce.

A luat un analgezic și s-a dus la culcare, iar în următoarea zi se simțea ciudat, dar a încercat să ignore simptomele, zicându-și că nu-i nimic care să merite băgat în seamă.

Emma era singură acasă când a avut șocul vieții ei. Era în bucătărie, când a simțit ceva straniu între picioare.

S-a uitat în jos, dar nu a reușit să înțeleagă imediat ce a văzut: de acolo ieșea un cap. Ea dădea naștere unui copil!

„Nu știam ce se întâmplă. Am simțit o usturime puternică și când m-am uitat în jos, am văzut un cap.

Atunci am înțeles ce se întâmplă. Următorul lucru, pe care mi-l amintesc, este copilul aflat în brațele mele” — a spus Emma.

Femeia nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată timp de nouă luni. Apoi, din senin, a dadt naștere unui copil pe

podeaua din bucătărie. Încă mai șocant este faptul că a pierdut 1/4 sânge, dar tot a reușit să ia un foarfece și să taie singură cordonul ombilical. Apoi a învelit copilul într-un prosop.

Asta este un semnal de alarmă asupra aventurilor de o noapte fără protecție. Așa că, mare grijă tinerilor care obișnuiesc să facă așa ceva. Pe de altă parte, hai să o felicităm pe Emma pentru că are un copil frumos și sănătos. Îi dorim multă sănătate.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *