Ambulanța, de urgență în emisiunea Mireasa

Dramă la emisiunea Mireasa. Nora a plecat acasă și i s-a făcut rău. Doamna Dana a avut nevoie și ea nevoie de ajutorul medicilor și a avut o discuție cu fiul său.

Nora a anunțat că vrea să plece din emisiunea Mireasa, dar apoi au urmat clipe grele pentru aceasta, în ediția de vineri, 8 aprilie.

Concurentei i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Și doamna Dana a avut nevoie de ajutorul de specialitate.

Dramă la emisiunea Mireasa. Nora a leșinat, iar doamnei Dana i s-a făcut rău
Nora de la Mireasa s-a simțit foarte rău și toată casa a intervenit să o ajute. Ulterior, au venit medicii pentru a o ajuta pe concurenta care nu se mai putea ține pe picioare.

„De ce îmi dai Doamne, atâta suferință?”, spunea Nora. Aceasta a decis să plece din emisiunea Mireasa pentru că nu mai putea suporta conflictul cu doamna Dana. Astfel, Nora a fost eliminată în ediția de vineri.

„Și pentru el este mai ok să plec, pentru că prezența mea îl afectează. Dacă își reface viața, înseamnă că nu am fost eu persoana potrivită pentru el”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

După ce medicii i-au acordat acesteia primul ajutor, Leo a cărat-o în camera lui pe brațe și a stat cu el pentru a-și reveni.

„Sunt cu tine aici. Nu mai plânge, de ce plângi?! Încerci un pic să miști degetele? Facem un pic de masaj la mână, gata trebuie să te ridici, să nu mai plângi”, încerca acesta să o liniștească.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *