Boala de care suferă Elena Udrea. Din acest motiv zice că nu poate sta în arest

Fostul ministru Elena Udrea a încercat să-i convingă pe judecătorii din Bulgaria că nu poate să stea în arest, motivând că este bolnavă

Mai exact, avocaţii fostului ministru al Turismului au cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea, invocând faptul că are probleme de sănătate şi un copil mic, o fetiţă de trei ani.

De aceea, apărătorii lui Udrea au cerut Curţii de Apel de la Sofia arest la domiciliu cu brățară electronică, pentru a putea fi urmărită.

Cât priveşte starea de sănătate, există documente că Elena Udrea ar suferi de osteoporoză şi, din acest motiv, ar trebui să stea la domiciliu în arest

Judecătorii au decis că actele nu arată că Udrea nu poate să fie tratată de osteoporoză în arest.

Doar pentru că nu se simte confortabil, nu înseamnă că nu poate fi în arest, a spus Curtea de Apel de la Sofia.

Elena Udrea a încercat să demonstreze că nu are de gând să fugă, spunând şi că a închiriat o locuință în Bulgaria, pentru următorii șapte ani. Procurorul a cerut detenție, în cazul Elenei Udrea.

Extrădarea o să fie una rapidă, de 60 de zile maxim, confirm legislației din Bulgaria.

Pe 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *