Ce luăm cu noi la slujba de Înviere, pentru noroc. Sfaturi de la Lidia Fecioru

Credincioșii ortodocși traversează cea mai importantă săptămână din anul bisericesc. Săptămâna Patimilor, cunoscută și sub numele de Săptămâna Mare ne duce spre momentul Învierii Domnului, sărbătoare pe care cu toții o așteptăm an de an, cu emoție și bucurie. În afară de post, în aceste zile este bine să ne îngrijim și de suflet.

Sfaturi de la Lidia Fecioru pentru cei care așteaptă sărbătoarea Paștelui

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima tv despre cum ar trebui să ne pregătim pentru sărbătoarea Paștelui. Lidia Fecioru spune că dacă nu putem face bine, să nu facem nici rău. Curățenia sufletească e foarte importantă și trebuie să avem grijă să ne curățăm sufletul de răutate, invidie, de toată mizeria umană. Bioenergoterapeutul este de părere că nu trebuie să ne lăsăm duși în ispită, măcar în această perioadă.

Este important să ne găsească Paștele cu curățenie în casă, ordine, care ne aduce bunăstare, inclusiv bani. (…)Atunci când dăruim să nu uităm măcar în gând să mulțumim pentru ce avem și să ne cerem iertare, dacă nu putem cu voce tare. Ce ține de zilele de sărbători e bine să dăruim din suflet cât putem, să nu-ți pară rău, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Ce luăm cu noi la slujba de Înviere

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că la Slujba de Înviere este bine să avem în buzunar o bancnotă pe care să o sfințim în noaptea sfântă. Potrivit spuselor sale, această bancnotă nu va fi folosită ulterior, ci se păstrează, “ea va fi pentru învierea noastră, pentru învierea care vine în această perioadă, ne va purta noroc la bani”.

Tot Lidia Fecioru spune că trebuie să dăm de pomană obligatoriu un cap, de exemplu un pește, o găină, ceva care să aibă cap. Animalul trebuie dăruit viu. Se spune că este pentru mântuirea sufletelor celor plecați din viața noastră, o jertfă în memoria lui Iisus Hristos.

Pe cei care au copii mici, de 5-6 luni, bionergoterapeutul îi sfătuiește să pună un cuțit sau topor în dreptul ușii, să așeze copilul cu picioarele pe el, zicând: Copilul să fie iute ca oțelul, tare ca fierul, să vorbească repede și să fie auzit de toată lumea.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *