Ce S-A Întâmplat, De Fapt, În Camera Hiperbară? Medicul Edis Mustafa A Făcut Lumină În Acest Caz…

Detalii importante au ieșit la iveală după moartea regretatului artist Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera hiperbară, tratamentul pe care acesta l-a urmat înainte să moară?

Medicul Edis Mustafa, specializat în reabilitare medicală, a intervenit în cadrul emisiunii Teo Show, unde a clarificat ce reprezintă, de fapt, tratamentului pe care Petrică Mîțu Stoian l-a făcut înainte să treacă în neființă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera hiperbară?

Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera hiperbară, tratamentul pe care Petrică Mîțu Stoian l-a făcut înainte să moară?
Lumea muzicii populare românești este în doliu, după ce sâmbătă, 6 noiembrie, marele muzician Petrică Mîțu Stoian a trecut în neființă. Moartea artistului a stârnit controverse, ba chiar a fost deschis un dosar penal în acest sens.

Mîțu Stoian a mers la clinica din Reșița pentru o recuperare post-Covid, boală pe care artistul a avut-o cu ceva timp în urmă.Se pare că acesta ar fi urmat un tratament într-o cameră hiperbară, tratament care a dus la trecerea cântărețului în neființă. 

Medicul Edis Mustafa a intervenit în emisiunea Teo Show și a clarificat ce reprezintă tratamentul pe care artistul l-a făcut înainte să moară și ce s-a întâmplat, de fapt, în camera hiperbară.

”Sunt pacienți care sunt cu anticoagulant și, bineînțeles, au, în funcție de celelalte comorbiditați, se stabilește dacă pacientul are dreptul sau nu să intre în camera hiperbară, doar că trebuie să faceți distincție între un tratament

cu anticoagulant și necesitatea unui tratament cu anticoagulant, adică, anticoagulantul poate fi luat cu scop profilactic, atunci când avem un tramumatism, o entorsă, care necesită aparat gipsat, adică, automat reprezintă și o imobilizare pentru

o perioadă x de timp și pacientul urmează un tratament profilactic cu anticoagulant sau poate avea nevoie pacientul, repet, în funcție de patologie, de un tratament anticoagulant pentru ofibrilație atrială, unde aritmiile cardiace pot crea aceste riscuri de tromboze.”, a declarat medicul Edis Mustafa, specializat în recuperare medicală.

Petrică Mîțu Stoian va fi condus miercuri, 10 noiembrie, pe ultimul drum. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu artistului o pot face la teatrul din Craiova, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus. scrie kanald.ro

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *