Celebritati internaționale care au recunoscut că au suferit de depresie

Dwayne Johnson
Este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, dar „The Rock” a declarat recent despre depresie ziarului britanic Express. „Lupta și durerea sunt reale”, a spus Johnson, care și-a salvat mama de la o tentativă de sinucidere când avea 15 ani. „Depresia nu discriminează niciodată”, a postat pe Twitter mai târziu. „Mi-a luat mult timp să-mi dau seama, dar cheia este să nu-mi fie frică să mă deschid. Mai ales noi, băieții, avem tendința să o păstrăm. Nu sunteți singuri ”.


Katy Perry
Vedeta pop și-a împărtășit luptele cu depresia în timpul unui live stream de 96 de ore pe YouTube. Într-o sesiune emoționantă cu Siri Sat Nam Singh, gazda postului The Therapist al canalului Viceland , Perry a spus că s-a deschis pentru că își dorea ca fanii ei să-i vadă adevăratul sine. „Dacă oamenii pot vedea că sunt la fel ca ei, ei pot visa la fel de mare”.  

Lady Gaga
Starul pop, ale cărui hituri includ „Paparazzi” și „Poker Face”, spune că a avut atât depresie, cât și anxietate toată viața. Lui Gaga nu-i este rușine să recunoască că ia medicamente pentru depresie. Într-un interviu pentru revista Billboard , a declarat cum că ea crede că este important ca oamenii să vorbească despre sănătatea lor mintală. „Dacă ne împărtășim poveștile și rămânem împreună, suntem mai puternici”.


Kristen Bell
Actrița, cunoscută pentru vocea personajului Annei din filmul Frozen , spune că are depresie de când era la facultate. Într-un eseu pentru site-ul web Motto, Bell spune: „Nu este nimic slab în lupta cu boli mintale”. Ea spune că a devenit publică pentru a încerca să arunce mai multă lumină asupra tulburării și să ușureze stigmatul din jurul ei. 


Bruce Springsteen
„Șeful” a avut crize de depresie în anii ’60, care „au durat mult timp”, a declarat el pentru CBS Sunday Morning . „Este ca chestia asta care te cuprinde. Am ajuns acolo unde nu voiam să mă ridic din pat. ” El a spus că nu i-a afectat munca, iar „forța și dragostea” soției Patti Scialfa au fost esențiale. „Ea spunea:„ Vei fi bine. Poate nu astăzi sau mâine, dar va fi bine”. Astfel a primit ajutor pentru această afecțiune cu terapie și medicamente.


Ashley Judd
Actrița din „Kiss the Girls” a avut ceea ce numește o copilărie „disfuncțională”. Se simțea izolată și nesigură. Drept urmare, a simțit o profundă tristețe ca adultă. Lucrurile s-au schimbat, totuși, în bine, când a intrat într-o unitate de tratament în 2006. „Aveam nevoie de ajutor”, a spus ea pentru revista Glamour . „M-a durut atât de mult.”


Sheryl Crow
Cântăreața de nouă ori câștigătoare a premiilor Grammy s-a luptat cu depresia chiar înainte să se confrunte cu cancerul de sân și cu o tumoare benignă la creier. „Am un puternic sentiment de melancolie”, a declarat ea pentru The Telegraph din Londra în 2014. „Am cântat la pian la o vârstă fragedă din nevoia de a simți ceva”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *