Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Ce diferență de vârstă e între ei

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Pe Elena Udrea o cunoaște toată țara, dar puțină

lume știe cine este, de fapt, iubitul ei. Fosta politiciană și Adrian Alexandrov au împreună o fiică,

pe nume Eva Maria. Între ei cei doi parteneri există o diferență de vârstă de peste 10 ani. Iată cu ce se ocupă tatăl fiicei fostei „blonde de la Cotroceni’!

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. De mai bine de cinci ani, Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fiică. Rodul iubirii lor se numește Eva Maria, iar micuța seamănă leit cu părinții ei.

Între Elena Udrea și iubitul ei există o diferență de vârstă de 13 ani. Fosta politiciană, născută pe 26 decembrie 1973, are 48 de ani, iar Adrian Alexandrov, născut pe 5 februarie 1987, are 35 de ani. Acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor, dovada cea mai mare fiind fiica pe care o au împreună.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu sunt căsătoriți, însă, potrivit Antena Stars, își doresc acest lucru. În urmă cu ceva timp, bărbatul spunea că vârsta e un impediment doar pentru acei oameni care trăiesc după gura altora.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Tot la acea vreme, Adrian Alexandrov susținea că diferența dintre el și Elena Udrea ar fi mai mică, însă datele arată altceva. Iubitul vedetei spunea că are ce învăța de la partenera lui, pentru că are o experiență mare de viață.

„Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt’, a mai declarat iubitul Elenei Udrea, în urmă cu ceva timp.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *