COVORUL CU FLORI DE LOTUS, ULTIMA TENDINȚĂ

V-ați gândit vreodată, sau de mai multe ori, la o zi grea de muncă sau exerciții fizice, să primiți un masaj de bună calitate … Cred că aceasta este o situație care ni se întâmplă aproape tuturor și este că beneficiile a unui masaj bun sunt multiple pentru sănătatea și bunăstarea corpului dumneavoastră.

În ultimele zile, când navigați pe rețelele de socializare, ați găsit cu siguranță o fotografie a vedetelor, bloggerilor și influențatorilor și a publicului, în special, făcând fotografii cu un covor curios, unde florile lor de lotus ascuțite v-au atras atenția și pe ale noastre, așa că am contactat compania de marketing în cauză să înțelegeți și să vedeți care sunt multiplele beneficii, deși la început vedeți că spatele dvs. este puțin roșu.

Tamara Gorro, Rossi de Palma, Vicky Martín Berrocal, Esmeralda Moya, Evangelina Anderson, Nagore Robles, Verdeliss, Joana Sanz (iubita lui Dani Alves), Noelia López, Susan Megan … Multe vedete au postat poze în profilurile lor folosind acest curios terapeutic covor semnat de TapisFleurs, despre care vorbesc minunat despre nenumăratele sale beneficii esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții și a sănătății.

Î: Dar pentru ce este exact?

A: Dureri de cap și dureri de cap, celulită, îmbunătățirea circulației limfatice, aportul de sânge, de asemenea, pentru practicienii de yoga, …

Î: Ce materiale sunt utilizate pentru fabricarea lor?

R: Acestea sunt produse 100% ecologice. TapisFleurs folosește numai materiale ecologice la fabricarea lor: fibră de nucă de cocos, lenjerie, bumbac și plastic medical HIPS hipoalergenic. Toate produsele cu care sunt confecționate covoarele sunt sute la sută naturale. Perna este fabricată din grâu serracen, iar fibra de cocos este mai matlasată.

Î: Ce este presopunctura?

R: Presopunctura este o tehnică de medicină alternativă care implică aplicarea unei presiuni blânde, dar ferme, asupra anumitor secțiuni ale mâinilor, spatelui și picioarelor (uneori inclusiv încheieturile mâinilor) care corespund unei părți a corpului care poate fi bolnavă sau care poate simți durere. Este un tip de terapie cu punct de presiune care a luat naștere în China cu peste 4.500 de ani în urmă.

Unii oameni tind să confunde presopunctura cu acupunctura. Cele două sunt identice în principiu. Ele apar din convingerea că corpul posedă qi (flux de energie), din care provine forța vieții. Într-un corp sănătos ideal, qi ar trebui să poată circula liber.

Î: Cum îl folosesc pentru a începe să-i simt beneficiile?

R: Cel mai important lucru este să fii consecvent. Nu veți simți beneficiile imediat. Cele  covorașele de flori  sunt formate din aproximativ o sută de flori mici, astfel încât pentru a începe cu, va trebui să stea sau minciună pe saltea presopunctură timp de aproximativ 15-20 de minute în fiecare zi. La început, furnicăturile vor părea foarte puternice și incomode, dar treptat, după câteva zile de utilizare, veți începe să vă adaptați senzației, să vă relaxați mult mai repede și să vă ușurați durerile de spate în mod eficient.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *