Cresc pensiile în România! Anunţ fabulos pentru milioane de români: „Categoric DA”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a spus că Guvernul României

va veni cu un nou pachet de măsuri economice, luni, atât pentru a combate criza economică,

cât și pentru a proteja categoria socială vulnerabilă.

De asemenea, acesta a vorbit și despre o posibilă majorare a pensiilor.

„Am plecat de la principiu să găsim banii pentru că nu putem să venim cu tot efortul pe buget și am găsit sursa din exercițiul financiar trecut, cel puțin pe zona socială. Pentru prima dată se vine cu mai mulți bani pe zona economică decât pe zona socială”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, 7 aprilie, la Antena 3.

Președintele Partidului Social Democrat a spus că luni va avea loc o conferință de presă la care vor participa toți liderii coaliției guvernamentale, fiind anunțate toate măsurile economice pe care Guvernul României le va implementa.

„Luni vom avea o conferință de presă, împreună cu liderii coaliției și vom anunța absolut toate măsurile. Sunt foarte multe care vor avea un efect imediat, de exemplu cu voucherele pentru persoanele vulnerabile sunt imediate – sume de bani pe care oamenii le pot folosi numai pentru alimentele de bază sunt și pentru copii. Erau în valoare de 50 de euro.

Se măresc pensiile românilor? Marcel Ciolacu: Categoric da!
Când a fost întrebat dacă se vor mări, din nou, pensiile românilor, Marcel Ciolacu a răspuns: „În cazul în care aceste măsuri pe care le va lua Guvernul vor avea efectul scontat, categoric da!”

În prezent, guvernanții urmăresc să stopeze exodul de forță de muncă din agricultură și să motiveze cetățenii români să muncească în România, diminuând criza forței de muncă.

„Avem în Parlament legea cu mărirea salariului în agricultură la 3.000 de lei și va trece săptămâna viitoare. Guvernul vine cu suplimentar pe zona de agricultură. Am vorbit deja să mărim stocarea la alimente – cartofi, grâne…”, a afirmat Marcel Ciolacu.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *