De la 100 de kilograme a pornit Minodora, acum are 60! Gateste la fel de mult, mai mananca si dulciuri uneori, dar… care e secretul:

Minodora și-a dorit foarte mult să facă o transformare în viața ei, și a reușit.

Vedeta a reușit să slăbească mai multe kilograme, iar acum se simte foarte bine. În doi ani, stilul de viață al artistei s-a schimbat complet.

Minodora, fericită pentru că a topit kilogramele în plus. Ce greutate are acum artista

Minodora a demonstrat că este o fire ambițioasă și a ajuns la silueta de vis. Artista se bucură acum de transformarea sa. Minodora a reușit să slăbească 40 de kilograme în 2 ani, ajungând în prezent la 60 de kilograme după ce a apelat la un truc genial. Artista a declarat că a făcut și exerciții fizice, dar nu s-a abținut de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare. Mai mult, vedeta a declarat că are mereu casa plină de dulciuri, dar nu își mai dorește să guste din produsele delicioase atunci când acestea se pot găsi cu ușurință în fiecare raft din locuința sa.

„De la 100 de kilograme am pornit, acum am 60. Oamenii știu că eu sunt la maxim, indiferent de kilograme. Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul. Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în fața mea, în fiecare colț al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie. Poate mănânc o eugenie, deci tot ca pe vremuri. Gust câte puțin, îmi fac orice poftă, dar puțin. Nu mă abțin la nimic. Îmi plac ouăle sub orice formă, prăjite, fierte.

Aveam o bandă pe care o puneam în fața televizorului, nu alerg, dar merg foarte mult, cu un kilogram în fiecare mână. Cam o oră fac acest lucru. Liviu a stricat banda, e foarte greu.”, a zis Minodora la Vorbește lumea.

De sărbători, Minodora s-a bucurat de o masă îmbelșugată luată alături de apropiații săi. Vedeta a susținut spectacole în Londra și Madrid, declarând că este fericită pentru că a rămas în atenția fanilor de-a lungul anilor.

„Am muncit de Crăciun și de Revelion, am cântat și am petrecut după. Nu puteam să nu fac și eu masa de Crăciun.Am fost bine primiți în Londra și în Madrid, m-am simțit extrem de iubită. Este incredibil, foarte bucuroasă sunt.”, a mai spus Minodora.

La 43 de ani, Minodora se declară fericită că a ajuns acolo unde și-a dorit, după ce a slăbit zeci de kilograme.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate.Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine‘, a mai mărturisit Minodora.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *