Descoperiți Reechilibrarea Alimentelor Pe Bază De Crononutriție

Într-o societate în care corpul este adesea o reflectare a stării noastre interioare, mulți oameni se găsesc neajutorați când vine vorba de creșterea în greutate . Înmulțind dietele nereușite, testând întotdeauna mai multe produse pseudo-miraculoase, acești oameni ajung să dezvolte un sentiment de vinovăție care le întărește izolarea și îi împinge spre abandonarea propriului corp, hrănind un cerc vicios din care este greu de învins. pentru a scoate.

Cu toate acestea, prin aplicarea preceptelor crononutriției, este foarte posibil să se găsească un echilibru alimentar adaptat și emancipant. Principiul său de îndrumare este simplu, deoarece se bazează pe oscilațiile ceasului nostru intern pentru a ne reconecta la adevăratele noastre nevoi nutriționale. Învățând să ascult din nou cu ajutorul unui antrenor și al unui dietetician, toată lumea poate beneficia de un program de reechilibrare bazat pe crononutriție , precum cel al lui Qilibri, pentru a slăbi și a reveni în formă!

Ce este crononutriția?

Un program de reechilibrare a alimentelor bazat pe crononutriție își propune în primul rând să recâștige interesul principal al alimentelor. Într-adevăr, suntem în mare măsură afectați de reclame și alte tentații ale societăților noastre de abundență. Atât de mult încât avem tendința să uităm că a mânca este în primul rând să furnizăm nutrienți esențiali corpului nostru pentru a-i permite să răspundă diferitelor solicitări pe care ni le impunem.

Principiul crononutriției este firul călăuzitor al programelor de reechilibrare a alimentelor precum cele ale Qilibri . Aici, ne propunem mai întâi să reluăm obiceiurile bune și mai ales să nu ne privăm strict! Planificarea meselor este esențială pentru a găsi ritmul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Acesta este motivul pentru care crononutriția nu poate lipsi de dialogul cu un dietetician , singurul capabil să determine cu exactitate natura felurilor de mâncare cele mai potrivite fiecărei persoane.

Un reechilibru alimentar bazat pe crononutriție

Programul de reechilibrare a alimentelor bazat pe crononutriție propus de Qilibri include, prin urmare, interviuri regulate cu dietetici profesioniști. Ei examinează cazurile și propun crearea de programe personalizate, în conformitate cu așteptările și nevoile fiecăruia, dar și cu preferințele lor alimentare. Gata cu dietele draconice și nu foarte gustoase. Cu Qilibri rime de slăbire cu plăcere!

S-a demonstrat într-adevăr că o dietă sănătoasă fără plăcere duce adesea doar la recidivă și la căutarea frenetică a gusturilor dulci și grase pentru a compensa. Experții din program au luat în considerare acest parametru pentru a modela mesele bogate în arome și variate și mai ales pentru a oferi posibilitatea de a mânca 4 pe zi! În plus, toate mesele sunt livrate acasă, ceea ce face și mai ușor urmărirea programului.

Urmăriți complet pentru a vă ajuta să slăbiți

Programul de reechilibrare a alimentelor bazat pe crononutriție al Qilibri are loc în primele 6 zile ale săptămânii. Pe 7, vă veți putea răsfăța după gust, dar veți vedea rapid că vă veți menține apetitul pentru produse proaspete și sănătoase, departe de tentațiile grase și dulci din trecut. Corpul tău îți va mulțumi pentru curaj și mintea ta se va simți mai liberă și mai ușoară!

Dacă programul Qilibri este atât de eficient , este pentru că include toate aspectele individualității noastre. Nu se mulțumește să adapteze programele dietetice la preferințele individuale și nici să ofere tuturor asistență de la un dietetician, Qilibri pune la dispoziția clienților săi un antrenor sportiv care va putea proiecta programe de activitate adaptate tuturor profilurilor pentru a reveni în formă în interior și în exterior !

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *