Doliu imens. O mare actriță s-a stins

Doliu uriaș în lumea filmului. A murit o actriță celebră.

Toată lumea a îndrăgit-o din cunoscutul serial Seinfeld.

Este vorba de Estelle Harris, care a murit la vârsta de 93 de ani. Ea a lăsat lasă în urmă trei copii, trei nepoți și un strănepot.

Doliu imens în lumea filmului! A murit actrița Estelle Harris, cunoscută mai ales din serialul Seinfeld.

Actrița americană de film și televiziune a încetat din viață la vârsta de 93 de ani. A devenit cunoscută mai ales pentru rolul Estelle Costanza, mama lui George din serialul Seinfeld.

Harris a transformat-o pe Costanza într-o mamă iubită de fani mai ales pentru insultele ei absurde, notează BBC.

În serial, Estelle își cicălește fiul atât de mult încât acesta încearcă fără succes să o convingă să se mute definitiv în Florida, departe de New York City, unde se desfășura serialul.

„Ea este mama pe care toată lumea o iubește, chiar dacă este o pacoste”, a declarat Harris pentru Pittsburgh Post-Gazette în 1998.

După ce cele nouă sezoane ale serialului Seinfeld s-au încheiat, Harris și-a continuat cariera pe scenă și pe ecran în multe alte roluri. Vedeta a dat voce Mrs. Potato Head din Toy Story 2.

Estelle Harris s-a născut la New York în 1928 și a crescut într-o suburbie a orașului Pittsburgh. Și-a descoperit talentul pentru comedie în timp ce juca în piesele de teatru din liceu.

Harris s-a căsătorit la începutul anilor 1950 și a revenit la actorie odată ce copiii ei au crescut.

Estelle Harris lasă în urmă trei copii, trei nepoți și un strănepot.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *