Doliu în lumea artistică!

S-a stins din viață unul dintre cei mai îndrăgiți actori și comedianți internaționali.

Avea o voce inconfundabilă și o carismă incredibilă care îl ajuta să se facă imediat plăcut. Vestea trecerii sale în neființă i-a întristat pe cei care l-au admirat și l-au urmărit de-a lungul carierei sale.

A murit Gilbert Gottfried

Comediantul Gilbert Gottfried, star în filmul „Aladdin” și una dintre cele mai recognoscibile voci de la Hollywood s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Dusese o luptă grea cu o boală rară care i-a creat foarte multe probleme. Gottfried suferea de distrofie miotonică tip 2. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut public de către familia actorului, care i-a fost alături până la final.

Cu inima frântă anunţăm moartea iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală. Pe lângă faptul că este cea mai emblematică voce din comedie, Gilbert a fost un soţ, frate, prieten şi tată minunat pentru cei doi copii ai săi. Deşi astăzi este o zi tristă pentru noi toţi, vă rugăm să continuaţi să râdeţi cât mai tare posibil în onoarea lui Gilbert, a scris familia actorului pe Twitter.

Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai cunoscuți actori

Publicistul Glenn Schwartz a spus că Gottfried a murit în Manhattan din cauza tahicardiei ventriculare recurente cauzată de distrofia miotonică de tip II. Această boală rară poate declanșa bătăi anormale ale inimii.

Într-o declarație pentru The Hollywood Reporter , managerul său, Tommy Nichi, l-a numit pe Gottfried „o punte în stand-up comedy care leagă șase decenii, din anii 1970 până în anii 2020”.

Cine a fost Gilbert Gottfried

Gilbert Gottfried , actorul de comedie cu vocea stridentă, cunoscut pentru spectacolele sale în egală măsură haotice, deștepte și crude, a murit marți, 12 aprilie. De-a lungul carierei sale, și-a împrumutat vocea pentru rolurile Kraang Subprime în „Teenage Mutant Ninja Turtles”, Mr. Mxyzptlk în „Superman: The Animated Series”, Dr. Bender şi fiul său Wendell în „The Fairly OddParents”, plus „SpongeBob Squarepants”, „The Ren & Stimpy Show”, „Duckman”, „Disney’s House of Mouse” şi multe altele.

Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai cunoscuți actori

Și-a folosit vocea înaltă – nu vocea lui naturală vorbitoare, de altfel – în The Fairly OddParents , Ren and Stimpy , Bobby’s World , The Twisted Tales of Felix the Cat, Duckman: Private Dick/Family Man and Cyberchase.

Gottfried intenționa să lucreze la filmul indie Hassle at the Castle la Uptone Pictures. Filmul, care are atașat Jon Lovitz și alte benzi desenate, este în faza de scenariu. Șeful Uptone, Michael Davis, a spus: „Suntem atât de întristați de dispariția lui, pentru că l-am iubit atât de mult pe el și talentul său”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *