Elina Svitolina își arată tot spiritul pentru a o învinge pe Simona Halep


Pe măsură ce competiția de la runda a patra a US Open împotriva Elinei Svitolina a căzut din ce în ce mai mult din strânsoarea sa, frustrarea Simonei Halep a fost din ce în ce mai clară de văzut. Se uita intens către echipa ei, își arunca racheta de mai multe ori și frustrarea îi era scrisă pe toată fața.


Chiar și când s-a clătinat, Svitolina s-a ridicat imediat fermă. Singura dată când a interacționat cu echipa ei a fost să împărtășească pumni pompați pozitivi și priviri cu subînțeles.


Printre multe alte calități, atitudinea supremă a lui Svitolina este una dintre trăsăturile definitorii ale carierei sale subevaluate și a ghidat-o printr-o altă mare victorie în timp ce a învins-o pe Halep cu 6-3, 6-3 pentru a ajunge în sferturile de finală. Svitolina a ajuns acum la opt sferturi de grand slam și aceasta este a doua sa apariție în ultimii opt în New York.


Deși a șasea cap de serie, Svitolina nu se află chiar la înălțimile anterioare, clasată doar pe locul 15 în Cursa WTA 2021. Dar a câștigat cel de-al 16-lea titlu de carieră imediat înainte de US Open din Chicago, acum este medaliată cu bronz olimpic.

Agresivitatea Simonei Halep sporită a venit cu mai multe erori neforțate și cu o frustrare din ce în ce mai mare, toate fiind pedepsite în mod expert de Svitolina. A fost o fortăreață în apărare, a impus o presiune continuă asupra celui de-al doilea serviciu al lui Halep și a arătat numeroase atingeri de inteligență în timpul setului. Svitolina a condus curând un set și o pauză, scor 6-3, 2-1.


De-a lungul unui turneu intens, plin de nenumărate meciuri memorabile atât la evenimentele masculine, cât și la cele feminine, cele mai importante jucătoare feminine au fost neobișnuit de puternice. Toate primele 20 de jucătoare feminine din tragerea la sorți au ajuns în runda a treia și chiar și cu înfrângerile importante ale lui Naomi Osaka și Ashleigh Barty, 13 jucătoare de top 20 au fost prezente în optimile de finală 16. Indiferent de ce, o cale dificilă îl așteaptă pe câștigătorul final.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *