Fetita hranita doar cu pufuleti. Micuta Flori avea doar 4 anisori cand a ajuns in stare grava la spital.

Fetita hranita doar cu pufuleti. Cum arata acum micuta Flori

Acum este un copil fericit, iar parintii ei adoptivi se bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de Flori. Cel care i-a devenit tata a decis recent sa povesteasca tot ce se intampla acum cu ea. I-a aratat inclusiv fotografiile cu ea in stare grava, pentru a nu le vedea mai tarziu singura, pe internet.

Fetita hranita doar cu pufuleti„Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert – pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.

Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării”, a povestit Dragos Tudose, conform a1.ro. Micuta a aflat intre timp ca este, de fapt, un copil adoptat. Cu toate acestea, isi iubeste nespus parintii adoptivi.

Micuta Flori isi iubeste enorm parintii adoptivi

Fetita hranita doar cu pufuleti. Micuta a ajuns in martie 2014 la spital aproape in coma. A fost internata la sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Vaslui. Cantarea cat un bebelus, avand doar 5 kilograme la 4 ani.

Pentru ca era in stare extrem de grava, medicii au anuntat imediat Politia, dar si pe reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Vaslui. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Flori. Mai mult decat atat, intre timp familia s-a marit cu gemeni.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *