Fiica lui Traian Băsescu trăiește într-un palat complet alb și imens de 1.5 milioane de euro! Uite cum arată VIDEO

Și-a construit în mare taină o oază de vis! Fiica lui Traian Băsescu trăiește într-un palat complet alb și

imens de 1.5 milioane de euro! Uite cum arată!

La 40 km de București, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, și soțul ei, avocatul Radu Pricop, și-au

construit în mare taină o oază de paradis. Domeniul de aproximativ 2.300 metri pătrați, este amplasat strategic lângă vila lui Omar Hayssam și cea a rușilor de la Alro.

Domeniul este administrat de Pricop. Avocatul cu dosar penal l-a cumpărat în 2013, înainte de a se căsători cu fiica lui Traian Băsescu. Deloc întâmplător, actele de vânzare-cumpărare au fost parafate la notariatul Ioanei Băsescu.

Tot Pricop a fost cel care s-a ocupat îndeaproape de realizarea construcției, așa cum reiese din declarațiile vecinilor. Specialiștii în domeniul imobiliar susțin că numai terenul costă în zonă 700.000 de euro.

Casa este complet albă, construită în formă de L pe mai multe nivele. În spatele celor șapte arcade se află o piscină de dimensiuni considerabile. În jur de 700.000 de euro se ridică întreaga construcție.

În fața vilei are ponton și garaje pentru ambarcațiuni. În momentul când au fost achiziționată,în 2013, pe proprietate era doar o baracă, trei copaci și o salcie. Totul a fost construit de la zero.

Lucrările au fost sistate pentru o vreme datorită faptului că soțul Ioanei Băsescu a fost cercetat pentru complicitate la șantaj și instigare la fals în declarații dar apoi vila a fost terminată în toata splendoarea ei.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *