Horoscop și infidelitate

Când doriți să știți cât de fidelă este o persoană în contextul unei relații, dar nu doriți să o întrebați direct, o cale bună este să aflați semnul zodiacal, deoarece aceasta determină tendința lor spre fidelitate și infidelitate.

Love horoscope, zodiac sign astrology for foretell and fortune telling education study course concept with horoscopic wheel over old love story book in school library

Infidelitatea zodiacală

Semnul solar are multe informații de oferit și unul dintre aspectele pe care semnul ni le poate dezvălui este tendința de infidelitate pe care o persoană o are în relațiile sale. Acum trebuie să clarificăm de la început că semnele ne oferă doar o privire minimă asupra trăsăturilor nativilor lor și că sunt influențați de o mare varietate de factori.

Odată clarificat acest aspect, este timpul să începeți și să vă spun cât de infidel este fiecare dintre semnele zodiacale :

Berbec: horoscopul de astăzi Berbecul este clar atunci când spune că acest semn se remarcă prin faptul că este sincer, precum și loial și fidel în relațiile sale. Problema cu arienii este că aceștia tind să acționeze în grabă, răpitori și adesea nu iau în considerare consecințele acțiunilor lor. Impulsivitatea este ceea ce îi poate duce la infidelitate prin prezentarea unor povestiri scurte, dar neimportante.

Taur: pe de altă parte, în horoscopul de astăzi, Taurul demonstrează modul în care pot deveni iubitorii acestui semn. Apar senzuali, dar în același timp destul de posesivi. În ciuda gustului lor pentru erotic și pentru a mulțumi aceste dorințe, trebuie considerat că Taurul preferă să aibă relații stabile și nu le pune în pericol cu ​​infidelități.

Gemeni: la rândul său , horoscopul de astăzi Gemeni dezvăluie că acesta este un semn de aer în care mintea este cea care prevalează asupra sexualului. Acum, deși îi place să fantaseze și să joace infidelitatea, este adesea prezentată ca o dilemă foarte importantă pentru el. Acest semn este plictisit de monotonia conjugală, care poate duce la a fi necredincios.

Cancerul: este unul dintre cele mai instabile semne zodiacale pe care le putem găsi. Sunt destul de neliniștiți și dacă analizăm horoscopul de astăzi pentru cancer , cu siguranță ne vom găsi în fața unor posibile aventuri. Acest lucru nu înseamnă că toată lumea este infidelă și că mulți dintre nativii lor sunt, de asemenea, înclinați să-și protejeze familia.

Leu: dacă ne gândim la horoscopul de azi Leu , vedem cum acest semn este foarte atras de persoanele de sex opus. În ciuda faptului că sunt într-o relație, aceștia poftesc de obicei la exaltarea și atenția altor persoane. Ceea ce generează acest lucru sunt triunghiuri de dragoste în care Leul caută să fie centrul.

Fecioară: Când Fecioara se îndrăgostește cu adevărat și lasă introversiunea în urmă, el este sentimental și atent cu privire la relația sa. Problema cu acest semn, care este dezvăluită cu horoscopul Fecioară de astăzi , este că tind să-și ascundă partea cea mai sensibilă. Aceasta nu înseamnă că sunt infidelați, deoarece sub acest aspect cad în trădări doar atunci când sunt siguri că relația lor nu va avea rezultatele scontate.

Balanță: este un partener foarte seducător care se îndrăgostește ușor. De obicei, nu își dau inima complet, deși atunci când caută o relație, ceea ce își doresc este stabilitate și armonie. Dacă sunteți într-o relație pasională și că aceasta vă oferă libertate, cu siguranță nu veți fi necredincioși. În plus, trebuie considerat că potrivit horoscopului de azi Balanță acesta este unul dintre semnele care se tem cel mai mult de singurătate.

Scorpion: având în vedere horoscopul de astăzi Scorpion, ne este clar cât de pasionați și sexuali pot fi nativii săi. Din acest motiv, este prezentat și ca unul dintre cele mai infidele semne, chiar dacă nu sunt emoționale. Nativii acestui semn sunt ușor seduși și le place să fie senzuali în orice moment.

Săgetător: întrucât recunoaștem prin horoscopul de astăzi Săgetător gustul pentru aventură pe care îl afișează acest semn, pentru noi este clar că sunt potențiali necredincioși. Pentru a calma acest gust sau pofta de aventură și a evita infidelitatea, cel mai bun lucru pe care îl pot face aceste cupluri este să exploreze împreună, să călătorească și să învețe în mod constant lucruri noi.

Capricorn: sunt cei mai puțin infideli din zodiac și le place stabilitatea și respectarea regulilor. Potrivit horoscopului de astăzi Capricorn, acesta este un semn care nu este dus de impulsurile sexuale, ci își ghidează acțiunile prin rațiune înainte de a lua o decizie.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *