Ioana a fost nevasta cu numărul 4. Ce s-a ales de cea mai focoasa soție a lui Tăriceanu.

Cum arată acum a patra soție a lui Tăriceanu.

Ioana Dinu a fost considerată cea mai sexy dintre nevestele lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună un băiat, Mihai, care s-a născut în 2004. La scurt timp de la

divorțul de Tăriceanu, Ioana s-a recăsătorit cu un milionar, Brent Valmar, cu care trăiește și în prezent.

Ioana Dinu, actuală Valmar, este una dintre fostele soții ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Mai exact, a patra femeie din viața politicianului, cu care a avut un mariaj de opt ani, iar apoi au divorțat. Cât timp au fost căsătoriți, cei doi au devenit și părinții unui băiat, Mihai.

Viața Ioanei cu Călin Popescu Tăriceanu
Politicianul și Ioana Dinu s-au cunoscut la un meeting, în 1996. Ea avea 19 ani, iar el era cu 25 de ani mai mare și se

afla în plin proces cu cea de a treia soție, Cornelia Trântescu. Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar un an mai târziu au

devenit părinții unui băiat, Mihai. Mariajul nu a durat prea mult. În 2011, cei doi au divorțat iar copilul a rămas în custodia tatălui. În urmă cu nouă ani se zvonea faptul că politicianul ar fi divorțat pentru că ar fi aflat că soția l-a
înșelat cu Brent Valmar, boss-ul de la Porsche.

Cum arată acum a patra soție a lui Tăriceanu
După divorțul de Tăriceanu, Ioana Dinu, de profesie avocat, a devenit Ioana Valmar. Și aceasta deoarece s-a recăsătorit cu șeful Porsche România, afaceristul Brent Valmar. Cei doi formează un cuplu încă din 2011, atunci când Ioana a și divorțat

de Tăriceanu. Gurile rele s-au grabit sa speculeze atunci ca blonda ar fi călcat strâmb.

n prezent, frumoasa blondă trăiește pe picior mare. Cei doi s-au mutat atunci într-o vilă din Pipera, deținută de Valmar.

Divorțul din 2011 a luat însă prin surprindere pe toată lumea, dar mai ales pe Ioana, care a pierdut custodia lui Mihai în fața celebrului ei soț. Cu toate acestea, se vede foarte des cu fiul ei cu care merge în tot felul de vacanțe, multe cu tematică sportivă, cum ar fi meciurile de acasă ale Barcelonei sau marile turnee de tenis ale lumii. În prezent, Ioana deține un cabinet notarial.

A fost audiată într-un dosar DNA
În 2017, fosta soție a premierului a fost audiată ca martor la DNA în dosarul în care Tăriceanu, președinte al Senatului la vremea la care se referă acuzația, a fost judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, după cum a anunțat atunci Agerpres. Dosarul viza retrocedarea nelegală a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.

Cu toate acestea, ea pare că se bucură tot mai mult de viața pe care o duce. O demonstrează chiar postările sale de pe facebook. Într-o ultimă postare ea spune:

Enjoing life. With or without makeup (Bucură-te de viață. Cu sau fără machiaj).”

Așadar, la cum arată acum a patra soție a lui Tăriceanu, putem spune că divorțul de fostul premier chiar i-a priit.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *