La 45 de ani, cântăreața este de nerecunoscut! Îți dai seama despre cine este vorba? S-a îngrășat după ce a divorțat de cel care i-a fost alături 17 ani –»

A fost una din cele mai focoase cântăreţe de pe scena muzicală din România, iar acum Julia Chelaru a surprins prin modul cum arată. În anii 2000 făcea furori alături de trupa Exotic. În ultimii ani a pierdut lupta cu kilogramele şi nu mai arata deloc ca înainte.

După divorţul de fostul său soţ, Bogdan Jianu, cântăreaţa a pierdut lupta cu kilogramele, iar silueta ei trasă prin inel de altă dată, a rămas istorie.

Cum arată Julia Chelaru, cântăreaţa care făcea furori în anii 2000

Totul părea că se desfășoară în parametrii normali între Julia și Bogdan, în 2016 cei doi au decis să divorțeze, iar de atunci cântăreața a avut parte de multă suferință. O bună perioadă a fost captivă în ghearele depresiei, însă a avut noroc cu ajutorul primit din partea prietenilor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu.

Relația dintre Julia și Bogdan a fost una frumoasă, divorțul le-a adus mai multă liniște și noi perspective. Așa se face că, după ce și-au spus adio și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Julia alături de un bărbat care corespunde cerințelor și dorințelor sale, iar Bogdan Jianu în brațele Cătălinei Ponor.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu pentru click.ro.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *