Magda Catone s-a convertit. Ce cale a ales actriţa de 63 de ani. I-a surprins pe toţi!

Magda Catone a luat o decizie surprinzătoare pentru o persoană în vârstă de 63 de ani. Femeia a lăsat actoria în plan

secund şi a ales să urmeze o pasiune mai veche.

Fosta soţie a lui Şerban Ionescu a dezvăluit că este studentă la Teologie.

Magda Catone, decisă să-şi ia şi masterul în Teologie
Actriţa ne demonstrează că niciodată nu este prea târziu ca să îți îndeplinești dorințele și să faci ceea ce ți-ai dorit

dintotdeauna. Magda Catone este studentă la 63 de ani, în primul an la Facultatea de Teologie. Avea această dorință din

copilărie și tocmai acum a reușit să și-o îndeplinească. Actrița are de gând ca după ce va termina cu licența să facă și masteratul.

„Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul”, a declarat Magda Catone pentru impact.ro.

De Paște, actrița a mărturisit că cel mai probabil va sărbători alături de măicuțele de la Mănăstirea Horezu, unde obișnuiește să meargă destul de des.

„De sărbători, posibil să plec, să stau cu prietenele mele, măicuțele. Obișnuiesc să merg la Mănăstirea Horezu”, a mai spus Magda Catone.

Nu vrea să joace alături de fiul ei
Carol, fiul actriței, a călcat pe urmele mamei sale, însă nu își dorește să urce pe aceeași scenă cu mama sa. Magda Catone își dorește să devină bunică dacă s-ar putea cât mai repede. Cu toate că împart aceeași pasiune, însă, cei doi exclud orice posibilitate de a urca împreună pe scenă:

„E reticent la astfel de colaborări, nu-și dorește. Nici eu nu sunt mare fan. A mai făcut colega mea, Maia Morgenstein, sunt oameni care și promovează familia, foarte frumos, dar nu e cazul meu. Eu nu am reușit să trec de această barieră impusă de el”, a spus Magda Catone.

Actrița a dezvăluit că în toți acești ani, de la moartea lui Şerban Ionescu, ea a avut cel mai important rol, acela de mamă.

„Nu există neființă, pentru că sufletul este nemuritor și a trecut într-o altă lume. Ne naștem pentru veșnicie. Acești noua ani s-au derulat pentru mine cu viața de zi cu zi a unei mame, care a a avut grija de Carol, fiul nostru, care a terminat facultatea și masteratul.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *