Mesaje emoționante ale vedetelor despre crunta dispariție a lui Ion Caramitru și Ivan Patzaichin În seara zilei de 5 septembrie 2021 românii au pierdut doi mari OAMENI: Ion Caramitru și Ivan Patzaichin.Ștefan Bănică Jr. ”O duminică neagră! Azi ne-au părăsit două personalități uriașe ale sportului și teatrului românesc! Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! E prea mult…! I-am cunoscut, i-am admirat, am învățat de la ei. Dumnezeu sa-i odihnească!”
Nadia Comăneci ”Un gigant al sportului …o legenda nemuritoare …un prieten drag…. un om minunat. RIP Draga Ivan Patzaichin ”
Nicu Alifantis ”Of, Doamne, ce urâtă zi. S-a stins și Ion Caramitru. O uriașă pierdere pentru teatrul românesc. Mulțumesc, Pino pentru tot ce-ai făcut pentru noi. Dumnezeu să te odihnească-n pace! Sincere condoleanțe familiei!”
Loredana Groza “Buna seara iubite, Te astept ca din cer, Sa-mi aduci continente de palid mister…. Mai presus de mariri, de caderi, de cuvant…”
Adio Maestre Ion Caramitru
Klaus Iohannis 
”Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat. Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!”


Paul Surugiu-Fuego ”Ne părăsesc din ce în ce mai mulți!
Rămas bun, Ion Caramitru și Ivan Patzaichin!”
Cezar Ouatu ”Mulțumesc Maestre IonCaramitru !!! Dumnezeu să vă odihnească în pace !!! Cum din păcate am spus deja inclusiv la marele nostru român și sportiv Ivan Patzaichin, România devine aproape orfană de adevaratele valori într-o societate haotica dereglată total din punct de vedere cultural și sportiv, iar pe o scară a valorilor pe plan național, suntem total dați peste cap de ceva ani buni fără vreo speranță într-o evoluție imediată !!!
Oana Pellea ”Intai Ivan și acum…
Este una dintre cele mai urate zile ale vieții mele…
Drum bun, Domnule Ion Caramitru.


Multumesc pentru tot ce ați făcut pentru TEATRUL ROMÂNESC!
Condoleanțe familiei.
Poate acum, mult prea târziu…o anumită parte din lumea teatrala din România o sa înțeleagă ce ați reprezentat pentru Teatrul, Filmul și Cultura din România… Târziu…MULT prea târziu!
Va Multumesc, domnule Ion Caramitru !
Drum bun!
Dumidzà s-lu ljeartà..”

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *