Mihai Gâdea este în doliu

Mihai Gâdea trece prin clipe grele după ce a aflat o veste tristă. Moderatorul este în doliu după ce a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său a murit din cauza COVID-19. Celebrul prezentator de la de la Antena 3 a vorbit despre persoana apropiată pe care a pierdut-o, dar și despre Raluca Turcan, la adresa căreia a făcut declarații.Un apropiat al familiei lui Mihai Gâdea, stabilit în America, s-a stins din viață din cauza COVID-19. În cadrul propriei emisiuni, Mihai Gâdea i-a adus un omagiu prietenului tatălui lui.

“ Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… «Wow, venea Mircea». Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a spus prezentatorul la “Sinteza Zilei”.

Mihai Gâdea a mai mărturisit faptul că el nu-și poate îmbrățișa părinții atunci când îi vede pentru că nu dorește să le pună viața în pericol.Tocmai din acest motiv, moderatorul poartă mască și când se vede cu ei. Gâdea a avut reacții acide la adresa Ralucăi Turcan, care a îndemnat oamenii să sesizeze Poliţia în cazul în care vecinii organizează evenimente private cu participarea mai multor persoane decât prevăd reglementările guvernului.

“ Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi. Eu, când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă. Ajunge cu această bătaie de joc: «Nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă». Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?”, a declarat Mihai Gâdea.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *