Mirelei Vaida i s-a făcut rău, în direct, la Acces Direct. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei: ”Este puternică”

Mirelei Vaida i s-a făcut rău chiar în timpul emisiunii Acces Direct. La un moment dat, prezentatoarea TV a dat semne că nu este în cea mai bună formă a sa și s-a retras în timpul pauzei de publicitate. Adrian Velea prezintă în continuare de unul singur emisiunea. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu Mirela Vaida!

UPDATE: După câteva zeci de minute, prezentatoarea Mirela Vaida a revenit în platoul emisiunii Acces Direct, semn că deja se simte mult mai bine.

Dacă mereu ne-a obișnuit cu aparițiile sale spectaculoase și cu prezența ei plină de viață, de data aceasta, lucrurile nu au fost atât de roz în platoul emisiunii Acces Direct, deoarece Mirelei Vaida i s-a făcut rău.

Prezentatoarea de la Acces Direct nu a dorit să îngrijoreze pe nimeni, așa că a reușit să prezinte emisiunea împreună cu Adrian Velea până când s-a luat pauza de publicitate. Atunci, Mirela Vaida a părăsit platoul.

Nu știm dacă a avut nevoie sau nu de intervenția cadrelor medicale de specialitate, însă Mirela Vaida nu a mai revenit în platou, așadar starea sa de sănătate nu este deloc bună în aceste momente.

Anunțul făcut de Adrian Velea

Co-prezentatorul emisiunii Acces Direct, Adrian Velea, prezintă în continuare emisiunea. Acesta a mărturisit că Mirelei Vaida i s-a făcut rău, însă nu ar fi vorba despre ceva grav, potrivit spuselor sale.

Mai mult decât atât, Adrian Velea a mărturisit că Mirela Vaida este o femeie puternică și că, cu siguranță, își va reveni. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mirela Vaida și când va fi pregătită să revină pe micile ecrane, în lumina reflectoarelor.

Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră”, a povestit Adrian Velea.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *