Petre Roman se mută definitiv din România. „Scapă de țara asta de doi bani” –>>

Petre Roman vrea să se mute din România. El și partenera lui, Silvia Chifiriuc, vor să își schimbe definitiv domiciliul.

Ambii vor să meargă într-o țară unde au posibilitatea unui trai decent.

Nu este nici primul și nici ultimul politician care alege să părăsească România după ce a activat ani buni în politică.

Fiica lui, Oana Roman, este cea care a făcut publică intenția fostului premier de a părăsi țara.

Petre Roman vrea să părăsească România alături de familie

Petre Roman vrea să își ia familia și să plece peste hotare. Fostul premier are acum 75 de ani și tocmai a primit o ofertă din Elveția, unde vrea să meargă alături de soția și fiul lui.

Lui Petre Roman i s-a promis funcția de Președinte al Universității din Geneva, a spus Oana Roman, care s-a arătat dezamăgită de decizia tatălui său, pe de-o parte, dar și mândră de faptul că îi sunt recunoscute meritele.

„Ce credeți? Azi mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva.

Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele”, a povestit Oana Roman.

Cum s-a cunoscut cu actuala lui soție
Petre Roman are 75 de ani, iar Silvia Chifiriuc are 48 de ani. Cei doi au împreună un băiețel de 12 ani.

„Este o soție foarte devotată, foarte iubitoare, pe care eu am îndemnat-o tot timpul să-și vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă.

Chiar și acum mi-aș dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o prețuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulțumit de el însuși”, a declarat Petre Roman.

Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat.

M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură, a mărturisit soția lui Petre Roman.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *