Problemele de sănătate nu îi dau pace lui Alexandru Arșinel. Actorul este nevoit să se

Deși inițial, Alexandru Arșinel nu se gândea să se retragă din teatru, problemele de sănătate nu își mai găsesc rezolvare. La 82 de ani, actorul se gândește că acest moment va veni cât mai curând. Chiar și așa, nu își dorește să se retragă până când nu va ține un ultim spectacol, care să marcheze acest eveniment. 

Alexandru Arșinel: „Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag”
În ultima vreme, actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar situația nu pare să se îmbunătățească deloc. Vârsta își spune cuvântul, acesta mărturisind că respiră tot mai greu. Chiar și așa, acesta încearcă să ajungă la evenimentele la care a confirmat că va veni. În prezent, Alexandru Arșinel este la Botoșani, unde trebuie să susțină un spectacol.

„Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici”, a spus actorul pentru fanatik.ro. 

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag”, a mai spus Alexandru Arșinel pentru sursa citată mai sus.

Social media
Actorul și-a făcut planuri și pentru momentul în care va trebui să se retragă întrucât starea sa de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece. Alexandru Arșinel a mai spus că nu durerea fizică este cel care l-a făcut să ia această decizie, ci suferința provocată de boală.

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”,
Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a mai spus actorul conform sursei citate mai sus.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *