Profeția incredibilă a lui Arsenie Boca. Părintele a spus, înainte de moarte, că România va fi invadată de Rusia

Ce a prezis Arsenie Boca înainte de moarte. După ce a murit părintele, mai multe profeții s-au adeverit.

Mai multe profeții de-ale părintelui Arsenie Boca s-au adeverit după ce acesta s-a stins,

iar una dintre previziunile pe care călugărul le-a făcut în timpul

vieții a fost aceea că România va fi atacată de ruși.

El mărturisea că țara noastră va fi invadată de Rusia, după ce le-ar fi spus mai multor persoane că România va fi ocupată de ruși, bulgari și unguri.

Ce profeție a făcut cu privire la capitala României

Mai mult de atât, călugărul Arsenie Boca a făcut o referire și la capitala țării, București. El a mărturisit că orașul ar mai avea dreptul doar la o singură greșeală, urmând ca în caz contrar să dispară de pe harta pământului.

”S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, spunea Arsenie Boca.

”Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem.”

De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, a mai spus călugărul în trecut.

De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *