„Putin s-a decis. Acesta este planul!” Ce intenții are, de fapt, cu România?! Un ofițer de informații rupe tăcerea

Pacea din Europa a fost compromisă de Vladimir Putin, după ce a ordonat invazia Ucrainei. Toate statele din apropiere sunt în alertă de atunci!

Rzăboiul dintre Rusia și Ucraina durează deja de 47 de zile, timp în care zeci de mii de oameni, printre care și copii,

și-au pierdut viața, iar milioane au fost nevoite să fugă pentru a se salva. Sirenele de război au început să sune pentru

prima dată pe continentul european după decenii de pace, iar de atunci țara este bombardată zi și noapte de forțele armate ruse.
NATO a intensificat apărarea în mai multe state care se află în apropierea conflictului militar și care ar putea să devină

ușor ținte pentru aceștia. Printre ele se numără și România și Polonia, însă un fost ofițer de informații pe Rusia-Ucraina

spune că, de fapt, Vladimir Putin nu ar avea nici intenție să atace în aceste două state, ci acesta vrea să țină Alianța Nord-Atlantică cât mai departe de țara sa.

„Nu sunt de acord cu declaraţiile preşedintelui Zelenski. Nu, România nu este parte din plan şi nici Polonia nu este, dar

Putin are un plan mai cuprinzător. În această privință, preşedintele Zelenski are dreptate. Uitați care este planul lui Putin.

Preşedintele Putin s-a decis că trebuie să reconstruiască ceea ce Rusia numește perimetru strategic de securitate prin reîntregirea fostelor state sovietice sub controlul Rusiei.

De ce? E vorba de o problemă de securitate. Distanța dintre forţele NATO şi St. Petersburg, care este cel mai mare oraş din Rusia, s-a redus de la 1.000 de mile cât era la sfârşitul Războiului Rece, la 100 de mile astăzi. Este aceeași distanță ca între Washington şi New York.

Deci acesta este motivul suprem pentru acest război, de aceea a trasat acestă linie”, a spus Rebekah Koffler fost ofițer de informaţii pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency.

„Rusia are deja o organizație care s-a ridicat ca o contra măsură pentru NATO. Se numește SCTO- Organizația Tratatului de Securitate colectivă.

Deci el îşi dorește ceva mai puternic, vrea ca Rusia să fie forţa dominantă în alte alianțe care chiar şi azi se numesc UNIUNEA. Numele complet este Uniunea Economică Eurasia.

Deci vedem paşii pe care Rusia i-a făcut pentru a crea acesta uniune. Acesta este planul”, mai explicat Rebekah Koffler fost ofițer de informaţii pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency, pentru Antena3.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *