Raed Arafat, infectat cu COVID-19. În ce stare este șeful DSP

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat luni seara că s-a infectat cu COVID-19.

Iată care este starea de sănătate a medicului.

Printr-o postare pe contul său de Facebook, Raed Arafat a anunțat, luni seara,

că s-a infectat cu noul coronavirus. Șeful DSU a mai precizat că a făcut mai multe teste ca să afle dacă este sau nu pozitiv.

Raed Arafat, infectat cu COVID-19. În ce stare este șeful DSP
„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta, după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare”, a scris Raed Arafat, într-un anunț pe Facebook.

Șeful DSU a mai anunțat că va continua să lucreze de la domiciliu în următoarele zile.

Cel mai recent bilanț Covid-19 în România
Potrivit ultimelor date oficiale, în România se resimte o scădere semnificativă a numărului de infectări cu Covid-19.
Cel mai recent bilanț Covid-19 în România, făcute publice de Ministerul Sănătății în cursul zilei de luni, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 686 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 104 mai mult față de ziua anterioară.

Se menționează și că 75 dintre cazurile noi din ultimele 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.
Iar distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 67 persoane au fost reconfirmate pozitiv.
În spitale, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 1.702, cu 19 mai mult față de ziua anterioară. La ATI sunt internate 235 persoane, cu 8 mai puțin față de ziua anterioară. Dintre cei 235 pacienți internați la ATI, 201 sunt nevaccinați.
Din totalul pacienților internați, 101 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 12 mai mult decât în ziua anterioară. Niciun minor nu este internat la ATI.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *