Rulota veche de 68 de ani a bunicilor unui bărbat a uimit pe toată lumea. Ce a descoperit în interiorul acesteia

Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în garajul bunicilor lui.

Aceștia aveau o rulotă veche de 68 de ani, iar pozele postate de el au făcut valuri pe internet.

Totul din interiorul acesteia părea încremenit în timp, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

În anii 1950 oamenii vedeau și gândeau lucrurile diferit. Atunci, pentru aceștia nu conta unde își petreceau timpul, chiar dacă era vorba de case care semănau mai degrabă cu cutiile, sau în mașini de mărimea unei bărci. Așa se explică că de multe ori găsim în casa bunicilor comori impresionante.

Rulota bunicilor părea încremenită în timp
Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în casa bunicilor lui. În timpul unei vizite, acesta a descoperit o rulotă veche de 68 de ani. Când a intrat înăuntru pentru a arunca o privire și-a dat seama că a găsit o adevărată comoară istorică. Vehiculul nu s-a schimbat deloc din anul 1953. De fapt, înăuntru arată de parcă tocmai am fi călcat într-o mașină a timpului.

Rulota din 1953 a fost scoasă la vânzare pe Facebook, în urmă cu ceva timp. Datorită interiorului uimitor, de epocă, imaginile s-au răspândit ca focul! În afară de niște vopsea proaspătă și câteva noi covoare și niște cauciucuri, decorul a rămas, practic, neschimbat, încă din ziua în care a fost cumpărată.

O rulotă restaurată a devenit salon de înfrumusețare
O altă astfel de poveste este legată de o rulotă aruncată la fiare vechi. Femeia care a găsit-o și-a dat seama ce potențial are grămada de fiare vechi și a restaurat-o. Katy McLaughlin este o americancă ambiţioasă, ce a dorit să-şi deschidă propria afacere. Ea se afla în căutarea unui spaţiu pentru salonul de înfrumuseţare când a văzut o rulotă dărăpănată la fiare vechi. A avut o idee senzaţională: să restaureze ceea ce odată a fost o casă pe patru roţi şi să-şi organizeze afacerea acolo.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *