S-a intamplat in aceasta dimineata! Anuntul facut de sotia lui Traian Basescu

E oficial! Chiar Maria Băsescu a confirmat informația! Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost externat din spital.

Deocamdată nu se știe dacă Traian Băsescu va veni sau nu în România, însă un lucru este cert: din nefericire, are probleme atât la plămâni, cât și la inimă. Iată ce a povestit Maria Băsescu!

Starea de sănătate a fostului președinte al României s-a agravat în ultima perioadă, așa că a mers la spital, în Capitală, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ulterior, fostul președinte a fost transferat de urgență în străinătate.

Ulterior, s-a zvonit că Traian Băsescu a fost transferat de urgență în Paris, Franța, pentru îngrijri medicale.

Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, a demontat toate aceste zvonuri, spunând că fostul președinte se afla în Bruxelles.

Așadar, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a externat din spitalul din Bruxelles unde era internat de câteva zile. Maria Băsescu a oferit și primele declarații după externarea partenerului său de viață.

„Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate.

Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a declarat Maria Băsescu pentru RTV.

Maria Băsescu, primele declarații despre mutare

Pe de altă parte, Maria Băsescu a fost surprinsă chiar în fața vilei de protocol a RAAPPS. Fostul președinte al României trebuie să o elibereze în maxim 60 de zile, după ce a fost declarat colaborator al Securității.

”Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem”, a precizat Maria Băsescu, pentru aceeași sursă.

Zilele trecute, s-a aflat că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut decizia instanței de fond în cazul lui Traian Băsescu.

Fostului președinte i s-ar fi făcut rău după ce ar fi aflat vestea.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *