Sebastian Dobrincu și-a cumpărat o casă de lux. Cum arată locuința milionarului

Sebastian Dobrincu, celebrul tânăr care a devenit milionar la 23 de ani și-a

cumpărat o casă de lux, în România, mai ales pentru că în ultima vreme a petrecut

mai mult timp în țara noastră decât în Los Angeles.

Cum arată noua locuință a tânărului și cum și-a împărtășit bucuria și entuziasmul cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu petrece din ce în ce mai mult timp în România în ultima vreme, iar acum și-a cumpărat o vilă de lux. Cum arată locuința în care s-a mutat astăzi milionarul, dar și cum le-a prezentat-o internauților.

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat o casă de lux
Sebastian Dobrincu este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu fanii pe care îi are în mediul online.

De această dată, Sebastian Dobrincu le-a dat internauților marea veste că s-a mutat în propria lui casă. Tânărul a luat decizia de a-și cumpăra o casă în România pentru că a început să petreacă foarte mult timp la noi în țardecât în Los Angeles.

„Din moment ce petrec mai mult timp în România decât în Los Angeles, în ultimul timp, a cam venit timpul să-mi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras. Astăzi fiind ziua mare a mutării am zis să împărtășesc din entuziasmul și bucuria asta cu voi”, a mărturisit Sebastian Dobrincu.

Cum arată locuința milionarului
Sebastian Dobrincu se poate lăuda cu o locuință de care nu foarte mulți oameni au parte.

Milionarul le-a făcut urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare un tur al noului imobil. De acum, el se poate bucura de liniște în România, în propria lui locuință.

„Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare. Cel mai important, am liniște, în sfârșit. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc, îmi făceam o căsuță din lemn”, a adăugat milionarul.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *