SUPEREXCLUSIVITATE. Imagini exclusive cu Dida Drăgan, după ce s-a întors în țară. Cât de mult s-a schimbat solista

Una dintre cele mai mari soliste ale României, Dida Drăgan a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sa personală.

Paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, au fost pe urmele artistei și au surprins cele

mai recente imagini cu solista în vârstă de 75 de ani. Iată cât de mult s-a schimbat, dar și cine îi este alături în această perioadă.

Dida Drăgan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate soliste de la noi din țară. Artista este destul de reticientă

când vine vorba despre viața sa personală, iar accentul a căzut mereu pe performanțele sale artistice.

Dacă vă întrebați cum arată Dida Drăgan la vârsta de 75 de ani, dar și cine îi este tot timpul alături, paparazzii

Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, au fost pe urmele solistei și au surprins imagini de colecție cu aceasta, chiar pe străzile Capitalei.

Dida Drăgan a fost o prezență specială în lumea muzicii, chiar înanite de Revoluție, iar în ultima perioadă a stat departe

de lumina refectoarelor. Solista a fost grav bolnavă li a locuit o bună perioadă de timp în Elveția la sora ei.

Dida Drăgan a ieșit complet din lumina reflectoarelor, însă paparazii noștri au fost pe urmele artistei și au surprins-o

în timp ce părăsea locuința, însă nu singură, ci alături de șoferul său personal, care i-a oferit o mână de ajutor artistei.

Dida Drăgan ține foarte mult la aspectul său fizic, iar solista nu a trecut niciodată neobservată, ca și de acestă dată, așa că a purtat o pereche de ochelari, dar și o ținută spectaculoasă care a întors toate privirile.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *