TRAGEDIE! A MURIT Mihaela la doar 21 ani. Iata ce s-a intamplat…

La doar 21 de ani viața pentru Mihaela s-a terminat tragic, într-o fracțiune de secundă. Tânăra a murit într-un grav accident petrecut seara trecută în Buzău. 

O simplă plimbare cu mașina s-a terminat într-un mod tragic pentru Mihaela, o studentă a Facultății de Drept din București.Tânăra de

21 de ani din localiatea Pârsov, județul Buzău, a decis să plece la o tură cu mașina prin oraș alături de un prieten de-al său în vârstă de 20 de ani.

Mihaela, o tânără de 21 de ani, a murit într-un cumplit accident din Buzău

În momentul în care se aflau pe DN10, Ionuț, șoferul mașinii, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, iar autoturismul a intrat din plin într-un stâlp de pe marginea drumului.

Aflată pe scaunul din dreapta, Mihaela a rămas încarcerată, iar echipajele de intervenție și de descarcerare au încercat să o scoată rapid din bolidul strivit de stălp. Imediat ce a fost predată medicilor, Mihaela și-a dat ultima suflare în ambulanță.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Ionuț, șoferul autoturismului a fost și el rănit, însă tânărul de

20 de ani e în afara oricărui pericol. Acesta a ajuns la spital de urgență, iar polițiștii rutieri a deschid și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Impactul accidentului a fost extrem de puternic, asta deoarece bucăți din mașină au fost împrăștiate la zeci de metri de locul în care s-a produs tragedia. scrie spynews.ro

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *