ULTIMA ORA! Impresarul Lui Petrică Mîțu Stoian, Acuzații Grave Pentru Niculina Stoican: „S-A Pensionat Din Cauza Ei Și..

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican. Doru Guşman susține că regretatul artist s-ar fi pensionat din cauza ei și că ar fi plecat de la Ansamblul

„Maria Tănase’ din Craiova ca să nu o mai vadă. Pe lângă declarațiile bărbatului, s-au făcut auzite și alte voci ce par că-i susțin afirmațiile. Iată cum se apără cântăreața!

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican, după ce a aflat că trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Bărbatul

susține că regretatul solist nu și-ar fi dorit una ca asta, pentru că ar fi plecat supărat din cadrul instituției. Totodată, Doru Guşman a spus că marele cântăreț s-ar fi pensionat din cauza artistei și că ea l-ar fi terorizat și umilit.

Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, nu este de acord cu faptul că trupul neînsuflețit al artistului nu va mai trece pe acasă și că a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Nu este deloc de acord cu această decizie, pentru că, spune el, nici marele cântăreț nu și-ar fi dorit asta, pentru că ar fi plecat supărat din instituție.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a povestit că după ce artistul s-a stins din viață ar fi stabilit împreună cu sora cântărețului cum să procedeze în continuare. Cu toate că inițial ar fi spus că trupul solistului va fi dus acasă, ruda interpretului ar fi vorbit ulterior cu Niculina Stoican să fie dus la Ansamblul „Maria Tănase’.

„Eu când am plecat de la Reşiţa, imediat după ce s-a întâmplat nenorocirea, am stabilit cu sora lui Petre cum să procedăm. Am spus că eu merg la Craiova, pregătesc toate cele necesare, trimit maşina mortuară, trimit costumul popular în care să-l îmbrace, sicriul, tot ce trebuia. Şi am stabilit să-l aducem acasă, în locul pe care el îl adora.

Am plecat şi pe drum, eram pe la Orşova, mă sună sora lui Petre şi-mi spune: „Vezi că nu-l mai aducem acasă, am vorbit cu Niculina Stoican şi-l ducem la Maria Tănase, la Ansamblu’. Am rămas trăsnit. Am încercat să o conving, să-i explic, i-am spus că Petre nu şi-ar fi dorit asta, că a spus că nu va mai călca niciodată pe la Ansamblu.. Dar, nu a vurt să mă asculte’, a spus Doru Guşman, conform m.adevarul.ro.

Doru Gușman: „Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican’

Petre Mîţu Stoian a lucrat la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova vreme de 14 ani, iar în vară s-a pensionat. Impresarul lui susține că artistul ar fi plecat supărat din instituție, din cauza Niculinei Stoican. I-a adus acuzații grele cântăreței, spunând că ea l-ar fi terorizat și umilt pe regretatul solist.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: „Nu mai suport. Nu mai pot’.

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: „Nu vreau să o mai văd că o ştiu. Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea’. Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă’, a continuat el.

Conform spuselor lui Doru Guşman, Petre Mîţu Stoian nu și-ar mai fi dorit să ajungă niciodată la Ansamblul din Craiova. Impresarul lui a povestit că solistul l-ar fi rugat pe Constantin Enceanu să-i ia un tablou de acolo.

„(…) Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie.

L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus. Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna’, a mai spus impresarul.

Ce ar fi spus angajații Ansamblului din Craiova despre Niculina Stoican

În prezent, Niculina Stoican este managerul Ansamblului din Craiova. Potrivit m.adevarul.ro, mai mulți colegi ar fi de acord cu spusele lui Doru Guşman. Aceștia susțin că artista și Petrică Mîțu Stoian nu ar mai fi fost prieteni.

„Aşa este. dar nu putem vorbi pentru că Niculina e răzbunătoare. S-a certat rău şi cu ea, şi cu dirijorul. De când a ajuns manager, de când a intrat în politică, Niculina Stoican este parcă alt om. Nu doar pe Mîţu Stoian l-a umilit, şi cu alţi colegi s-a purtat urât.

Petrică nu a mai vrut să calce pe la Ansamblu. Când a fost Festivalul, l-au invitat să fie în juriu şi el nu a vrut să mai audă. Ăsta e adevărul”, a spus unul dintre angajaţii Ansamblului „Maria Tănase’, conform sursei menționate.

Un alt angajat i-ar fi confirmat spusele impresarului, însă ar fi cerut să nu i se dea numele: „Da, vă confirm, aşa este, dar nu-mi daţi numele. Zbor de la Ansamblu în secunda următoare. Nea Petrică nu merita asta. Dar, undeva sus, poate e un Dumnezeu’.

Cum se apără Niculina Stoican

Aceste vorbe au ajuns și la urechile Niculinei Stoican. Cântăreața le-a infirmat, spunând că nimic nu ar fi adevărat. A susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei, ci că avea vârsta de pensionare. În plus, ea a mai spus că nu s-ar fi certat cu el niciodată.

„Nu este nimic adevărat. Petre s-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare şi atunci când eu i-am zis… Petre, tu nu eşti un om care să-ţi întrerupi activitatea, tu trebuie să continui…mi-a spus că nu mai vrea. Că îşi doreşte foarte mult ca de aici înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el şi cât vrea el.

Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viaţa mea. Vocile care spun, îşi asumă ceea ce spun, eu îmi asum ceea ce spun. Niciodată, în viaţa mea, nu m-am certat cu el. Noi am avut discuţii pe un motiv sau altul, discuţii care pot fi constructive, pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat’, a declarat artista. scrie viva.ro

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *