Zelenski l-a menționat pe Nicolae Ceaușescu în discursul său. Ce a transmis președintele ucrainean

Volodimir Zelenski a avut un discurs în Parlamentul României. Președintele Ucrainei l-a menționat și pe Nicolae Ceaușescu.

Rusia a invadat Ucraina de mai bine de 40 de zile. Astăzi, 04 aprilie 2022, Zelenski a vorbit în Parlamentul României despre cum Vladimir Putin este comparat cu Ceaușescu.

Liderul Ucrainei a ținut un discurs în Parlamentul României și l-a comparat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu

Nicolae Ceaușescu. Zelenski a spus că era o persoană inadecvată, iar el și soția lui au tras țara în jos.
Ce a transmis Volodimir Zelenski

Ucraineanul a mărturisit că denumirea orașului Bucha va rămâne în istoria oamenilor și că peste 300 de oameni simpli au

fost torturați, legați cu mâinile la spate, împușcați în ceafă sau în ochi, iar autoturisemele au fost strivite de tancuri.

„Denumirea orașului nostru Bucha va rămâne în istoria omorârii oamenilor. Peste 300 de oameni simpli au fost troturați, legați cu mâinile la spate, împușcați în ceafă sau în ochi.

Autoturisme au fost strivite de tancuri, femei și fete ucise de ruși. Numărul de victime e mult mai mare decât cel estimat până acum”, a declarat președintele Volodimir Zelenski.
Zelenski a transmis că în anul 1989 și-a încheiat viața Nicolae Ceaușescu, după mulți ani în care era clar că era o persoană inadecvată.

„În anul 1989 și-a încheiat viața Nicolae Ceaușescu, după mulți ani în care era clar că era o persoană inadecvată și că el și soția lui trag țara în jos către sărăcie, izolare”, a mai declarat Volodimir Zelenski.

Acesta a adăugat faptul că rușii nu se ascund, ei vorbesc deschis despre războiul împotriva Ucrainei și că ei ar fi făcut pe tot teritoriul țării ce au făcut la Bucha.

Citeste si: VIDEO- Război Rusia-Ucraina, ziua 40. UPDATE. Primărița unui sat de lângă Kiev, ucisă împreună cu familia și

aruncată într-o groapă comună. Forțele ruse se retrag din regiunea Sumi. Noi bombardamente în Harkov

„Rușii nici măcar nu se ascund, ei vorbesc deschis despre războiul împotriva Ucrainei. Ei ar fi făcut pe tot teritoriul Ucrainei ce au făcut la Bucha. Au fost uciși învățători și profesori, toți cei care aveau drapelul sau stema Ucrainei în casele lor”, a mai spus el.

Ucraineanul a declarat că al doilea motiv pentru care Rusia face apel la genocid și nu ascunde acest lucru, este faptul că liderii europeni nu vor putea să îi oprească.

„Al doilea motiv pentru care Rusia face apel la genocid și nu ascunde acest lucru- sunt convinși că liderii europeni nu vor putea să îi oprească, pentru că europenii nu își vor apăra valorile”, a mai declarat Volodimir Zelenski.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *