Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit.

Jurnalistul american Craig Copetas susține că președintele Rusiei devine din ce în ce mai paranoic

și se teme că va fi otrăvit. Mai mult, liderul de la Kremlin are oameni care

îi gustă din mâncare înainte de a o consuma, iar luna trecută și-a înlocuit personlul.

Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit. Președintele rus și-a înlocuit întregul personal de la Kremlin
Odată cu invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a devenit un personaj important pentru lumea întreagă. Președintele rus continuă atacurile împotriva ucrainenilor, dar liderul de la Kremlin se teme pentru viața lui.

Jurnalistul american Craig Copetas, de la surse din serviciile de spionaj a declarat că Putin devine din ce în ce mai paranoic și se teme că o persoană din cercul său de apropiați îl va otrăvi. Acesta a poublicat un articol în The Dalily Beast în care susține că liderul de la Kremlin are oameni care îi gustă din mâncare înainte de a o consuma, iar luna trecută și-a schimbat tot personalul.

Otrăvirea, metoda preferată de asasinare a serviciilor secrete ruse
Jurnalistul Craig Copetas a spus că mai mulți oponenti de-ai lui Vladimir Putin au fost otrăviți de-a lungul timpului.

Conform acestuia, otrăvirea este metoda preferată de asasinare a serviciilor secrete din rândul cărora provine și Putin. Fostul agent Aleksandr Litvinenko, devenit divident, a murit în 2006, la Londra, otrăvit cu poloniu, un element radioactiv. Fostul spion rus Serghei Skripal, abia a scăpat cu viață după otrăvirea cu neurotoxina noviciok, iar în 2020, Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse, a supraviețuit unui atac cu noviciok atribuit serviciilor ruse. Potrivit digi 24, Copetas a lucrat la mai multe publicații prestigioase și a fost corespondent în mai mult țări. Senatorul republican Lindsey Graham a confirmat că vrea ca Putin să fie „eliminat”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *