A cumpărat o bucată de carne de la supermarket și când a ajuns acasă a tăiat-o. I s-a făcut rău instant când a văzut ce era în interior. Doamne ferește, cum să vinzi așa ceva

Un bărbat din București a avut o surpriză extrem de neplăcută, după ce a cumpărat o bucată de carne de porc dintr-un hipermarket Kaufland.

UPDATE: Drept la replică solicitat de Kaufland România. Redăm mai jos, integral, clarificările transmise:

„Am semnalat imediat cazul furnizorului nostru care și-a asumat integral responsabilitatea și ne-a asigurat că este vorba de o situație izolată. Aceasta a fost produsă de o contuzie intramusculară a animalului, ce nu putea fi identificată decât în momentul felierii.

Produsul era în termen de valabilitate și a ajuns în rețeaua Kaufland însoțit de declarația de conformitate. Kaufland România respectă întocmai toate normele igienico-sanitare, de depozitare și comercializare, conform legislației în vigoare.

Furnizorul derulează periodic analize microbiologice pe mostre de carne, cu laboratoare externe.”, transmite Kaufland România.

Carne de porc cu puroi

Bărbatul din București a cumpărat ieri o bucată de ceafă de porc fără os din hipermarketul Kaufland, aflat pe strada Valea Oltului, conform Antena 3. Spre neplăcerea cumpărătorului, când a ajuns acasă și a desfăcut punga a constat că bucata de carne avea în ea puroi.

Nu este prima dată când se fac astfel de plângeri în ceea ce privește carnea cumpărată din acest hipermarket. În anul 2018, un bărbat din Târgu Jiu a sesizat Direcția Sanitar Veterinară ș pentru Siguranța Alimentelor Gorj pentru o situație similară. Clientul a cumpărat carne de porc din același hipermarket. Când a tăiat bucata de carne, din aceasta a început să iasă puroi. La acel moment DSVSA a amendat magazinul cu 12.000 de lei.

Shopping fail în București: un bărbat a cumpărat niște carne de porc și-a găsit niște puroi
Shopping fail în București: un bărbat a cumpărat niște carne de porc și-a găsit niște puroi | Sursă foto: Antena 3

Până la acest moment Kaufland nu a făcut public niciun comunicat referitor la acest incident. Revenim cu detalii în cazul în care compania va transmite un punct de vedere oficial.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *