A MURIT CHIAR ACUM Condoleanțe, Speak – >>

Speak, pe numele său din buletin Ștefan Sprianu, traversează momente grele.

Fostul concurent de la Asia Express, de la Antena 1, a pierdut o persoană dragă ce nu era vaccinată împotriva Covid-19.

Cântărețul și-a pierdut unicul bunic. Bătrânul a pierdut lupta cu virusul din China în care se pare că a ajuns să creadă abia când organismul său era foarte slăbit.

Răspus de durere, artistul a anunțat trecerea în neființă a rudei sale, despre care spune că era ultimul bunic în viață. Din păcate, l-a pierdut și pe acesta.

Partenerul de viață al frumoasei Ștefania, Speak, a publicat un mesaj dureros legat de moartea bătrânului, care nu credea în pandemia de coronavirus.
Speak, clipe grele. Artistul și-a pierdut unicul bunic
Bunicul lui Speak a conștientizat destul de târziu că boala este necruțătoare. Din păcate, bătrânul nu era vaccinat împotriva noului tip de coronavirus.

Cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i salva viața, dar plămânii acestuia au cedat în cele din urmă, după ce capacitatea pulmonară ajunsese la 40%.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV.

Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus. A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respiră.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *