Adi Mutu are o fiică de o frumusețe ireală! Maya a împlinit 13 ani: Fotografie rară cu tânăra

Despre cei doi băieți ai celebrului fotbalist s-a mai scris în presa mondenă, însă multă lume este curioasă cum arată Maya, fiica lui Adrian Mutu, cea dintâi născută din relația cu frumoasa Consuelo. Antrenorul reprezentativei de tineret are patru copii, rezultați din cele trei căsnicii. Mario, care a trecut de vârsta majoratului, este primul său copil, din căsnicia cu Alexandra Dinu. Apoi a fost căsătorit cu Consuelo Matos Gómez, cu care le are pe Maya și Adriana. Iar cel de-al patrulea, Tiago, a venit pe lume din relația cu Sandra Bachici.

Adrian Mutu nu este doar un fotbalist de top, ci și un adevărat amorez, drept dovada fiind cele 3 mariaje pe care le-a avut până acum. Fotbalistul a fost căsătorit în tinerețe cu Alexandra Dinu. Frumoasa blondină i-a dăruit un băiat pe nume Mario, care acum este un bărbat în toată firea. Ce-a de-a doua poveste de dragoste pe care Adrian Mutu a trăit-o a fost cu Consuelo Matos Gómez între 2005 și 2013. În urma căsniciei cu frumoasa Consuelo fotbalistul are două fetițe superbe, pe nume Maya și Adriana. În anul 2015. Adrian Mutu pare să-și fi găsit linștea si adevărata iubire în brațele Sandrei Bachici. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Tiago.

Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu

Cu toate că frumoasa Consuelo a preferat să nu mai fie în lumina reflectoarelor, se pare că fetițelei ei au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Recent, chiar „Briliantul” a distribuit o fotografie cu fetița sa Maya, care, ce să vezi, a împlinit deja 13 ani și e o adolescentă superbă.

Adrian Mutu este un tată împlinit, cu patru copii superbi. Ieri a fost o zi foarte specială pentru el, deoarece fiica sa Maya, din a doua sa căsătorie cu frumoasa Consuelo, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Briliantul nu s-a sfiit să îi facă o urare emoționantă prin care să îi transmită ce sentimente are în suflet pentru ea.

„Happy birthday mi amor ♥️”, a scris Adi Mutu în descrierea fotografiei, care se traduce „La mulți ani iubirea mea”. Frumoasa Maya este îmbrăcată într-un costum de baie care o avantajează, adolescenta moștenind corpul de invidiat al mamei ei, o pereche de ochelari de soare și o pălărie.

Fotografia a stârnit un val de reacții, adunând 3000 de like-uri și multe comentarii în care Maya primește cele mai frumoase urări. Printre cei care i-au transmis gânduri bune Mayei s-au numărat Sandra Mutu, actuala soție a tatălui ei, care i-a transmis „La mulți ani, prințeso! Te iubesc”, dar și mama Briliantului i-a transmis nepoatei un mesaj „Să-ți trăiască! frumoasa mea nepoată ???”.

Adrian Mutu păstrează relații apropiate cu toți copiii săi

Adrian Mutu are o relație foarte apropiată cu toți cei 4 copii ai săi. Mai ales de când Mario s-a mutat la București, tatăl său nu ratează nicio ocazie să petreacă cât mai mult timp cu fiul său, dovadă fiind postările din mediul online.

Cu toate că Mutu a divorțat de Consuelo, focoasa brunetă din Republica Dominicană, Briliantul are o relație foarte bună cu aceasta de dragul fetelor. Ba chiar, de câteva ori, Adrian Mutu s-a dus în Republica Dominicană alături de actuala sa soție Sandra, pentru a petrece timp cu fiicele sale din a doua căsătorie. În altă ordine de idei, la cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu, aceasta a moștenit din plin trăsăturile frumoase ale mamei sale.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *