Alertă totală în Europa! Avertisment dur: Trebuie să fim pregătiți pentru un atac cu arme chimice și nucleare

Generalul Richard Shirreff, fost adjunct al comandantului suprem NATO, a tras un semnal de alarmă. El spune că Europa trebuie să se pregătească pentru un atac cu arme chimice și poate chiar nucleare.

Armata rusă, împotmolită
„Vedem o armată rusă care este împotmolită, care nu a reușit să își îndeplinească obiectivele. Aceasta a dat dovadă de incompetență”, a declarat el pentru Sky News Australia.

Generalul spune că Europa trebuie să fie pregătită pentru eventuale atacuri din partea Rusiei, chiar dacă momentan războiul se poartă doar în Ucraina. Astfel, explică generalul, trebuie ca toată lumea să se pregătească pentru un atac cu arme chimice, poate chiar nucleare.

Fostul șef al NATO, generalul Sir Richard Shirreff, spune că orice urmă de slăbiciune din partea Occidentului va fi exploatată de Putin. El explică că președintele Rusiei nu poate să accepte înfrângerea. În stilul KGB, dacă are probleme într-o parte, el ar putea provoca probleme mai mari în alte părți.

pixabay
Shirreff a declarat că orice misiune de menținere a păcii va trebui să fie „echipată ca pentru război”, mai ales că tensiunile cresc în Ucraina.

Europa trebuie să se pregătească!
„Ceea ce nu ar trebui să se întâmple este o zonă de interdicție aeriană, în special o zonă de interdicție aeriană din partea NATO. Pentru că orice formă de zonă de interdicție aeriană este efectiv un act de război”.

Cât despre războiul care se poartă acum în Ucraina, generalul Shirreff spune că forțele rusești au demonstrat o incompetență incredibilă și lipsă de profesionalist. El spune despre soldații ruși că adoptă strategii de amatori.

În opinia acestuia, moralul soldaților ruși a ajuns la fund, tocmai de aceea Europa trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău. Generalul consideră că războiul care se poartă în Ucraina este o provocare și nu trebuie lăsat să se extindă în Balcani.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *