Apariție halucinantă a lui Vladimir Putin în plin război! Ce se vede în ultimele imagini: „Nu arată bine, e umflat și cenușiu la față” – >>

Liderul de la Kremlin a avut o întâlnire televizată cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, iar oamenii nu s-au putut abține de la comentarii.

Acțiunile lui Vladimir Putin din ultimele zile nu au rămas netaxate de occident.

Rusia este în aceste momente într-o stare economică deplorabilă, după ce mai multe bănci rusești au fost excluse de la sistemul de plăți internaționale SWIFT.

Totodată, s-a luat decizia ca niciun avion operat de o comapnie rusească să nu mai aibă voie să zboare deasupra spațiului european și nici să aterizeze pe vreun

aeroport dintr-o țară membră a blocului.

Efectele acestor decizii au fost imediate, iar ca urmare economia Rusiei suferă drastic, după ce rubla pur și simplu s-a prăbușit, iar băncile au fost nevoite să crească dobânda peste noapte.

O lume întreagă se întreabă care este reacția liderului de la Kremlin în acest context, iar oamenii au interpretat imediat ultimele imagini cu Vladimir Putin.

Acesta s-a întâlnit pe 1 martie cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexander Beglov, într-o discuție televizată, iar cel supranumit „cel mai puternic om

din lume” părea abătut și palid la față, vizibil îngândurat.

Imaginile datează de ieri, 1 martie 2022, pe când armata sa se afla în cea de-a șasea zi de război cu Ucraina. Decizia lui de a invada țara lui Volodimir Zelenski a fost intens contestată de țările occidentale și s-a ales cu sancțiuni dure, care au afectat puternic Rusia pe plan economic.

Vladimir Putin s-a întâlnit ieri, într-o discuție televizată, cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, clip ce a fost postat mai apoi pe rețelele de socializare, acolo unde internauții și-au dat cu părerea.

Omaneii nu au putut să nu remarce faptul că liderul de la Kremlin pare extrem de îngândurat și iritat. Cât despre aspectul său fizic, un internaut a spus: „ Putin nu arată bine… este cenușiu și umflat”, conform Daily Mail.
Totodată, liderul de la Kremlin nu a vorbit deloc în cadrul discuției, ci doar a dat din cap, în semn că este de acord cu tot ceea ce îi comunica Guvernatorul orașului Sankt Petersburg.

Discuțiile dintre cei doi a avut loc chiar la ora la care armata rusă distrugea zona monumentului în memoria holocaustului Babyn Yar din Kiev.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *