Asasinii se pregătesc să îl omoare pe Vladimir Putin! Cum ar putea fi „eliminat” președintelui Rusiei: Preferă otrava!

Mai multe agenții internaționale de spionaj dezbat posibile modalități prin care președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea fi eliminat. Anunțul șocant a fost făcut de un fost agent secret, care este experimentat privind crimele extrajudiciare.

  1. Se vorbește despre uciderea lui Vladimir Putin
    Se pare că experții internaționali în operațiunii speciale încearcă să găsească răspunsul unei întrebări care cu siguranță se află pe buzele tuturor. De ce nu încearcă nimeni să îl elimine pe Vladimir Putin, care se pare că face foarte mult rău Rusiei în acest moment. Mai mult, oare poate fi asasinat Putin?

O astfel de operațiune se află deja pe masa de studiu a fiecărei agenții de informații, a declarat un fost agent secret. El a declarat că obișnuia să studieze aceste lucruri. În opinia multora, chiar și a unor oficiali, uciderea lui Vladimir Putin este un mijloc de a pune capăt războiului cu Ucraina. Totuși, această metodă nu poate fi luată în considerare din punct de vedere diplomatic.

Totuși, un senator republican din Florida, Marco Rubio, „s-a scăpat” în cadrul unui eveniment. El s-a întrebat cu voce tare dacă n-ar fi grozav dacă „cineva din interior l-ar elimina pe tipul ăsta”.

  1. Putin ar putea fi eliminat din interior
    Același lucru îl spune și agentul DGSE, pensionar în prezent. Mai mult, el este convins că cea mai eficientă metodă de a-l elimina pe Putin ar fi otrava.

„Încercarea va fi din interiorul Kremlinului. Aceasta nu este o muncă din afară”, a spus el.

social media
Specialistul francez mai spune că singurele servicii secrete ruse sunt singurele care folosesc otrava. Astfel, conform acestuia, există posibilitatea ca mulți ruși să se gândească să îl otrăvească pe Vladimir Putin.

Totuși, acest lucru nu este atât de ușor de făcut. Conform unei surse care lucrează în ministerul rus, în februarie, Vladimir Putin ar fi dat afară aproximativ 1.000 de persoane. Printre acestea se aflau bucătari, spălători, secretare și gărzi de corp. El i-a eliminat pe aceștia fiindcă știau nevoile sale personale și profesionale zilnice. Așa că, președintele rus, i-a înlocuit cu un nou grup de însoțitori.

  1. Vladimir Putin știe că cineva vine după el
    „Desigur, Putin știe că cineva vine după el. Uciderea lui Putin nu este o sarcină ușoară, dar Putin știe că se poate face și asta îl sperie cu siguranță”, a mai spus francezul.

Se pare că asasinii mai întâi de toate strâng informații, apoi pun în practică planul pe care și l-au făcut. Se pare că singurii care îi pot face rău președintelui rus sunt persoane aflate în cercul său interior.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *