Avertismentul lui Vladimir Putin a pus pe jar întreaga lume. Ce le-a transmis vecinilor Ucrainei, în mod special: „I-aș sfătui să nu” –»

Liderul de la Kremlin s-a adresat, într-o intervenție televizată,

statelor învecinate ale Rusiei. Iată ce „sfat” le-a dat!

Vladimir Putin a dat ordinul de a începe războiul pe 24 februarie 2022.

În timp ce armata lui bombarda mai multe orașe din Ucraina, Occidentul se pregătea deja pentru a-i aplica Rusiei câteva sancțiuni dure.

Aceste conflict militar este unul nejustificat și ilegal, susțin specialiștii, dar și președinții mai multor state, iar decizia liderului de la Kremlin l-a costat scump pe plan economic.

Mai multe firme și companii și-au anunțat deja retragerea de pe piața rusească

Mai multe bănci rusești au fost scoase de la sistemul de plăți internațional SWIFT, iar avioanele operate de companiile

rusești nu mai au voie să zboare deasupra spațiului aerian european. Totodată, mai multe firme și companii și-au anunțat deja retragerea de pe piața rusească. Toate aceste au făcut ca economia din Rusia să se prăbușească.

Rubla a scăzut la un minim istoric, în timp ce băncile au majorat substanțial dobânda.

În a noua zi de război, ca avut o intervenție televizată, în care s-a adresat tuturor celor care au susținut aceste decizii. El i-a sfătuit pe toți să nu implementeze noi sancțiuni!

Liderul de la Kremlin a avut un mesaj pentru toate țările învecinate Rusiei.

El spune că nu are „intenții rele” la adresa statelor care se află la granițele țării sale, dar îi avertizează să nu mai

implementeze alte sancțiuni care ar putea avea efecte grave asupra economiei sale. În caz contrar, Vladimir Putin spune că Rusia va răspunde unor astfel de „acțiuni neprietenoase”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *