Baba Vanga avertizează! Ce cadou NU trebuie să accepți niciodată – Dacă și tu îl primești, aruncă-l urgent!

Știm cu toții puterea lui Baba Vanga și cât de adevărate au fost predicțiile ei.

De aceea este bine să-i ascultăm înțelepciunea și să nu uităm ce a spus el, pentru că orice a prezis ea se întâmplă. Pe lângă previziunile ei, Vanga a dat și sfaturi, precum ce articole nu ar trebui să le dăm celor dragi pentru că aduc ghinion.

Să nu primim și să nu dăm aceste lucruri

pixabay

  1. Poșetă

Nu da niciodată o poșetă goală. Pentru că așa îi dai noroc „gol” persoanei pe care ai vrut să o faci fericită. Lăsați întotdeauna o monedă în ea pentru a o umple de noroc, pentru a nu aduce nenorocire proprietarului ei.

  1. Cuțit

Cuțitul este un cadou de evitat. În sine, aduce energie negativă persoanei căreia ai decis să-i faci un astfel de cadou. Trebuie să cumpărați singuri aceste articole. Deoarece obiectele ascuțite poartă prea multă energie negativă.

Batista
Dacă te-ai hotărât să adaugi o batistă la cadoul cuiva, mai bine renunți la ea. Batista este asociată cu multă tristețe și lacrimi. Ceea ce înseamnă că vrei să dai asta cuiva. Evita acest cadou care nu aduce fericire.

  1. Mănuși

Acum veți întreba ce este în neregulă cu mănușile, care pot fi un cadou frumos pentru toată lumea. În cazul mănușilor, se execută multe ritualuri și vrăji. Iar cineva poate să fi îndeplinit un astfel de ritual și să-ți fi dat energie proastă împletită în mănușile pe care le primești. Prin urmare, acest cadou nu este deloc potrivit.

  1. Perle

Perlele colectează multă energie negativă. Chiar și atunci când cineva le atinge pentru un timp. Imaginați-vă prin câte mâini au trecut perlele până au devenit un ornament pus pe geam pe care îl puteți cumpăra. Energia negativă din perle este extrem de greu de îndepărtat. Și, uneori, rămâne în ele pentru totdeauna.

  1. Oglinda

Oglinda poartă întotdeauna un mister. Este asociat cu multe ritualuri și vrăji. În plus, se crede că poate lua din tinerețea și frumusețea proprietarului său. De aceea oglinda este unul dintre articolele pe care trebuie să le cumperi doar pentru sine.

  1. Ceas

Timpul este ceva pe care nimeni nu ți-l poate oferi sau ia. Simbolismul ceasului este prea puternic și dacă ți-l dă cineva totuși, „cumpără-l” cu câteva monede într-o secundă. https://substantial.ro/baba-vanga-avertizeaza-ce-cadou-nu-trebuie-sa-accepti-niciodata-daca-si-tu-il-primesti-arunca-l-urgent/?fbclid=IwAR1kk7JtxSfBuIutd-POWUZyg-Ola5mddtmAsG9XrS0pWHHHIO_MnOLgOtU

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *