Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Pe 25 martie va avea loc un eveniment important care va decide soarta intregii lumi

Carmen Harra, noi previziuni despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut noi previziuni despre conflictul ruso-ucrainean. Aceasta susține că va avea loc un eveniment important într-o zi sfântă pentru credincioși. Artista spune că acest ori se va opri, ori va declanșa cel de-al Treilea Război Mondial.

Carmen Harra, noi previziuni despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. Începe cel de-al Treilea Război Mondial?

Celebra Carmen Harra a făcut noi previziuni despre războiul dintre Rusia si Ucraina. Vedeta susține că în ziua de mâine, 25 martie, va avea loc un eveniment important pentru întreaga lume. Conform acesteia, va fi o zi decisivă pentru soarta lumii. Pe 25 martie este sărbătorită Buna Vestire, o zi importantă pentru românii credincioși. Carmen Harra a spus că la această dată lucrurilor vor lua o întorsătură în conflictul Rusia-Ucraina. Potrivit vedetei, până mâine, conflictul ori se va aplana, ori va izbucni Al Treilea Război Mondial.

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO. Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii’’,a declarat ea pentru Antena3.

În ceea ce privește soarta lui Vladimir Putin, Carmen Harra a spus că acesta va plăti pentru toate ororile pe care le-a produs. ‘’El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii. Putin se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui, frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească. Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile’’, a mai spus ea.

Carmen Harra:„Războiul poate merge în două direcţii”

Potrivit previziunilor ei, Carmen Harra susține că există două posibilități în ceea ce privește acest conflict. Fie lucrurile se liniștesc, fie lucrurile se vor complica extrem de tare.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate. Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla. Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el. Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum’’, a declarat clarvăzătoarea.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *