Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la „Survivor”, dar se întoarce acasă mai bogat! Ce sumă a încasat de la PRO TV. A fost cel mai bine plătit concurent –>>

Marți seară, 22 martie, Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția „Survivor”. Deși drumul lui în show-ul din Republica Dominicană s-a încheiat, fostul luptător s-a ales totuși cu o sumă impresionantă de bani. Cât a încasat de la PRO TV? 

Cătălin Zmărăndescu a dat lovitura din punct de vedere financiar, după ce a participat la „Survivor”. Marți seară, 22 martie, în urma voturilor publicului, Faimosul a părăsit competiția sportivă din Dominicană. 10 săptămâni a petrecut concurentul departe de România.

  1. Cătălin Zmărăndescu s-a îmbogățit după „Survivor”
    Deși a plecat acasă, el s-a ales cu o mică avere, la care mulți doar visează. Banii încasați de fostul luptător întrec orice imaginație! Conform Playtech, Cătălin Zmărăndescu a fost cel mai bine renumerat concurent, el primind în jur de 4.500 de euro. La un simplu calcul, fostul bodyguard al patronului de la FCSB a plecat de la „Survivor” mai bogat cu 45.000 de euro.

  1. Ce a declarat după ce a fost eliminat
    La consiliul de eliminare, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că este bucuros că se întoarce în sânul familiei, iar experiența din Republica Dominicană nu o va uita niciodată.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”,a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro Tv.

  1. Cătălin Zmărăndescu a avut probleme de sănătate
    Înainte de a intra în competiție, sportivul cântărea 114 kilograme. În ultima perioadă, Faimosul nu a mai reușit să câștige în fața Războinicilor, mâncarea fiind tot mai puțină. La un moment dat, I

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *