Câte clase are Elena Chiriac de la Survivor România? Motivul pentru care a abandonat școala

Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a ajuns în finala show-ului „Ferma”. Tânăra s-a luptat cu Augustin Viziru pentru marele premiu, însă competiţia a fost câştigată de actor. În prezent, bruneta se luptă în Republica Dominicană pentru merele premiu „Survivor România”. Tu știi cine este și ce studii are fata care a impresionat încă de la prima apariție.

Sursa: Facebook
Elena Chiriac este o tânără în vârstă de 20 de ani. Are 1.73 m înălțime și este sportivă de performanță, în trecut devenind campioană multinațională la Taekwondo. S-a născut în București, dar în prezent locuiește la Londra, alături de mama ei, deoarece și-a dorit să studieze la o universitate reunumită din Marea Britanie.

Elena Chiriac a avut media la purtare scăzută
Elena Chiriac a terminat liceul, însă cu emoții mari. În anul 2015, a fost victima unui atac de-al unor colege. A fost lovită de cinci fete, astfel că a depus plângere la Poliție. Ulterior, s-a trezit cu nota scăzută la purtare, motiv pentru care s-a mutat la altă unitate de învățământ.

A abandonat, practic, liceul unde fusese admisă din cauza notelor mici la purtare.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari şi al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, ca să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la clinica Hipocrat. O diversiune ieftină pentru a muta atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată şi fetiţa, ca să ni le taie fondurile”, a povestit tatăl Elenei Chiriac, la scurt timp după incident.

Elena Chiriac, relaţie secretă cu unul dintre foştii concurenţi de la Survivor
Recent, în platoul emisiunii „La Măruță” , au fost prezenţi doi foști concurenți de la Survivor România, mai exact Albert Oprea și Cucu. Cel din urmă a dat de înţeles că ar fi avut o relaţie cu Elena Chiriac, pe care a încercat să o ţină departe de ochii curioşilor.

„Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show. Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am ramas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *