CAZ ȘOCANT în Constanța! Un bărbat doarme cu soția moartă în casă. Din ce cauză..

Caz de-a dreptul cutremurător în Constanța! Un bărbat este nevoit să doarmă cu partenera sa de viață moartă în casă. Bărbatul susține că a încercat să facă tot

posibilul pentru a o îngropa, însă pur și simplu nu are resurse financiare pentru a o conduce pe ultimul drum. Iată ce răspuns a primit atunci când a apelat la autorități!

Soția bărbatului a murit în urmă cu aproximativ trei zile. Femeia era grav bolnavă, mai ales în condițiile în care recent a avut parte și de un accident devastator. S-a stins din viață, însă nimeni nu o poate îngropa.

Caz șocant în Constanța

De trei zile, de când a primit cea mai mare lovitură de la viață, bărbatul din Constanța este îngenuncheat de durere, deoarece nu are bani pentru a o conduce pe cea care i-a fost soție pe ultimul drum.

Disperat, Alexandru, bărbatul din Constanța, a cerut ajutor la mai multe instituții, pentru ca partenera lui să fie înmormântată creștinește. Bărbatul a mărturisit că nimeni nu a vrut să îl ajute și că a rămas, în continuare, cu cadavrul în casă.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a povestit că femeia avea pensie de handicap, însă el nu are niciun fel de venit.

Când au venit cei de la Ambulanță mi-au zis că asta e tot și că trebuie s-o îngrop. Le-am spus că nu am posibilitate… Nu am nici un ban. Ea avea pensie de handicap, eu nu am nici un venit. Mi-au zis că ei nu știu… Am sunat la Poliție apoi. A venit

Poliția și mi-a zis s-o îngrop. Am fost la Poliția Locală, aici, în cartier. Mi-au zis să mă duc la Casa de Pensii. M-am dus. Acolo mi-au zis că nu are pensie de la stat, că are de handicap. Am plecat”, a povestit bărbatul, potrivit replicaonline.ro.

Autoritățile nu i-au oferit niciun sprijin

Mai mult decât atât, Alexandru a povestit că a mers la Asistența Socială, iar angajații l-au trimis la Casa Mortuară. Cu toate acestea, nu a reușit să obțină bani pentru a o înmormânta pe Carmencita Mariana Mănău, femeia de 53 de ani care a decedat.

Bărbatul a mărturisit că a început să se certe și cu vecinii săi, din cauza mirosului greu de suportat. Cu toate acestea, nu mai vede niciun fel de rezolvare și nu știe cum să mai procedeze pentru a-și înmormânta soția.

M-am dus la Asistența Socială de la Delfinariu. Le-am zis că stau cu mortul în casă, că nu am posibilitate să-l îngrop. M-au trimis la Casa Mortuară. M-am dus, mi-au zis că nu o iau fără Poliție. Au venit doi polițiști de la Secția 2… Le-am zis: ce fac?

Deja miroase… ce fac? Mă cert cu vecinii, îmi vin la ușă, mă ceartă. Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?? Ultima dată, Poliția mi-a zis să mă duc la primar. Păi de dimineață mă duc, la prima oră mă duc.. (vineri, 25 martie – n.r.) Uitați, stau aici, în casă, cu ea. Am mai dormit la un vecin”, a mai spus bărbatul.

SCRIE SPYNEWS.RO

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *